Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 1 hónapja járok egy fiuval aki 16 éves[én 13 vok]! És az exem kb 1 hete elhívot, hogy talizunk! Ezt elmeséltem a mostani barátomnak és az ő reakciója ennyi volt://mennyél! //Furcsa mert más barátja már kinyíta volna az exemet. Mitgondoltok?
húhaaa. köszi, h engem is lepontoztál. :D
Pedig én csak a véleményemet írtam le.
Nem tudom mit durrogtok 13,14 évesen itt. Akik nálad, és a kedves "14éves bnőd"-nél idősebbek, azt mondják, hogy idős hozzád a 16éves fiú, azok csak féltenek.
Amúgy meg.. a 16éves fiúhoz, csak annyi, hogy ilyen idős korban eléggé nőcsábászok a fiúk. Főleg hogy itt a nyár. Bulizni megy az összes.
Különben lehet azt a "mennyél. :P"-t azért írta, mert akkor legalább neki is jut egy kis szabadidő.
Nah ennyi. És nem kell ez miatt lepontoznia senkinek sem..bár azt csináltok amit akartok. De mi csak segíteni akartunk neked.
bazeg te mindenkit lepontozol?? Hogy maradnál terhesen a 16 éves fiúdtól s akkor meglátnád a nagy szeretetét. Itt voltak pro meg kontra érvek de te egytől-egyig mindenkit lepontoztál.
Sztem is 13 évesen még fiatal vagy. Ebben a kórban nem szeretnek senkit a lányok, csak tetszik nekik. De bazz, hogy neked már exed is van, hát az totál odacseszett. Mikor hagytad abba a babázást?...volt neked gyerekkorod?...amikor még hittél a mikulásban meg a gólyában? Előbb tudd meg, hogy mi kell egy fiúnak egy párkapcsolatban, s azután szóljál le itt mindenkit. Én egyáltalán nem hibáztatom a szüleid, egyszerűen mindent megadnak neked, hogy ne szenvedjél hiányt semmiben, te meg menőzől. Hát szállj le a magas lóról kislány. Itt senki nem akart neked semmi rosszat. Most rajtad csattant az ostor de ez már általában így van a korodbelieknél.
Üdv...vigyázz magadra...
de elszabadultak az indulatok!
senki sem mondta h lefeküdt akármelyik sráccal is. az meg h exe van, lehetett az is egy kis lightos együttjárás, ami kimerült a csókokban meg pár hónapban, aztán ennyi. mintha ez olyan ritka lenne manapság. amíg nem csinálnak semmi felelőtlenséget, addig nincs gáz. nem fekszeken le, akkor nem bűncselekmény.
meg megint ez a tanulás, nah ettől mászok a falra. ki mondta h nem tanul? senki! qrvára nem függ össze. mindig a bulizás pasizást összehozzátok vele. akkor a 16-17éveseknek is mondhatnátok azok is tankötelesek. lehet tanulni pasizás bulizás akármi mellett.
bocs az offért de engem is kiakasztottatok
a 21:46 volnék. Beírtam a keresőbe is, de nem találtam semmi tanulásra vonatkozó dolgot a hozzászólásomban. Remélem is, hogy nem fognak lefeküdni, de én is voltam 16 éves. Ilyenkor a fiúk szeme kezd felnyílni, és hidd el nekem, hogy a sexre vágynak.
De ez engem mind nem érdekel, csak az mérgesített fel, hogy bárki mondhatott jót is meg rosszat is, mindegyiket leszólta, húzta az orrát a válaszokra.
A másik dolog meg ami idegesít, hogy már mindjárt 10 éveseknek adjuk az olyan tanácsot amit egyébként 18 évesnek kéne adni. Ha olyan dolog lenne akkor a kislány szülei felvilágosították volna. Szerintem megvan minden kórnak a szépsége, mindennek eljön az ideje, ami késik nem múlik.
bocs midnenkitől.
amúgy ismerem a srácot,nem kell tőle félni,még ő is gyerek attól függetlenül hogy 16. :)
'a 14 éves barátnő :D'
bocs midnenkitől.
amúgy ismerem a srácot,nem kell tőle félni,még ő is gyerek attól függetlenül hogy 16. :)
'a 14 éves barátnő :D'
Ezt ki írta :P? Csak nem Fru :P?
Most mért kell ebből fórumot nyitni?
Amúgy ahogy elnézem itt ezeket az "elhívot" és társaikat, hát.. Szeritem jó ötlet volt beajánlani a tanulást.
Kérdésre:
Kétlem, hogy 1 hónap után bárki is patáliát rendezne annyiból, hogy találkozol vele. De azt kétlem, hogy a bizalom szól belőle.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!