Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 1 hónapja járok egy fiuval aki 16 éves[én 13 vok]! És az exem kb 1 hete elhívot, hogy talizunk! Ezt elmeséltem a mostani barátomnak és az ő reakciója ennyi volt://mennyél! //Furcsa mert más barátja már kinyíta volna az exemet. Mitgondoltok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 19:31
2/45 anonim válasza:
Azt, hogy a 16éves barátod nem szeret.
Ha ennyi volt a válasza..
Meg nem idős egy kicsit hozzád??:O úgy őszintén..
3/45 anonim válasza:
Szerintem a pasid félénk,ezért nem tud mit csinálni.Vagy megunt téged.
[14/L] tudod ki. ;)
4/45 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy állandóan azt bizonyítja, hogy szeret!
És én is nagyon szeretem!Mert nem oylan mint más!
Én is gondolttam, hogy bízik bennem, de én kicsit szeretném ha féltékeny is lenne.. az mégjobban érezteti hogy szeret!
2009. jún. 29. 19:35
5/45 anonim válasza:
Szerintem pont azért mondta ezt, mert tudja, hogy féltékennyé akarod tenni.:D Vagyis hát ha nekem mondaná a barátnőm, hogy elhívta az exe talizni, akkor az én reakcióm is ilyesmi lenne... Miért, Te milyen reakciót vártál?:/
6/45 anonim válasza:
az sem mindegy, hogy milyen hangsúllyal mondta, hogy menj,és az sem mindegy, hogy milyen célból taliztok.ha tanulás miatt, vagy hasonló fontos dolgok miatt, akkor érthető.de ha randira hívott, és a barátod tojik rá.akkor nem szeret,hiába bizonygatja.
7/45 A kérdező kommentje:
Értem :)
De azért kicsit jól esne, ha éreztetné, hogy nem akarja, hogy elmenjek! nem is tudom, hogy milyen reakciót várttam volna =/
2009. jún. 29. 19:39
8/45 anonim válasza:
Te jó ég! Nincs remény... itt a világ vége! "16 éves", "13 vok", "exem". Szerintem talulj sokat és meséld el a szüleidnek is ezt a történetet. Remélhetőleg ők segítenek Rajtad, sőt csak ők segíthetnek!
9/45 A kérdező kommentje:
Nem hangsúllyal hanem msn-en! És ott meg így írta : -Mennyél :P ! //szóval az a smiley is ott volt :D
2009. jún. 29. 19:41
10/45 A kérdező kommentje:
Nem iylen választ várok!!
Tanulok persze -.-"
Aki csak iyleneket tud írni az szerintem ne űljön net közelébe!
Többieknek köszönöm !
2009. jún. 29. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!