Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire furcsa, hogy 19 évesen 15 éves a barátnőm?
Hát... vonjál le egy évet, ő annyival úgyis érettebb.
Ha ő a koránál érettebb típus, te meg gyerekes vagy - akkor összeilletek. Majd az idő megmondja: ha még évek múlva is együtt lesztek, senki sem fog cikizni többé.
Én 18 vagyok, a Párom 23.
16 és 21 éves korunk óta vagyunk Együtt!
Szerintem tök normális ez a korkülönbség, rengeteg ilyen párt ismerek!
Sok Boldogságot! :)
Ne törődj velük, butaság az egész. Csak ilyen korban kicsit másképp mérik a dolgokat, ami szerintem csak is fejlettségtől függ.
Nem mindegy, hogy az a 15 éves lány mennyire fejlett, érett agyilag és az se mindegy, hogy a kapcsolatban lévő fiú aki 19 éves, mennyire 'komoly', illetve milyen tervei vannak. Tizenéves korban sokat számít 4 év, de ha valaki 21 és 25 éves, akkor az már nem tűnik fel senkinek, sokkal elfogadottabb.
Szerintem a Ti kapcsolatotok simán működőképes! Én személy szerint soha nem jártam a szűken korombeli fiúkkal, mert őszintén éretlennek tartottam őket. 15 évesen az én barátom is 19 éves volt. Mellette éreztem azt, hogy igen, ő pasi és pedig egy jó csaj.
A 15-16 éves fiúknál az (vagy az volt) a menő, ha mindenki előtt letapizod a barátnődet és a suli folyosóján smároltok, aztán megdumálod a haverokkal, hogy jó a segge... Egy kapcsolat és a szerelem nem erről szól, a srácoknál ilyen korban kb. ennyi van meg.
Nekem ez nem jön be. Egyébként mi hamar szétmentünk, egy költözés volt az oka, több ezer kilométerre egymástól lehetetlen lett volna a folytatás.
Jelenleg 5 év van köztem és a párom között, de így 20-on túl már senki se nézi..
Tarts ki mellette, ha igazán szereted! :))
sztem seemi xtra nincs benne(:
énis 14 csaj vook és btom 18 ugyhogy ugyanaz a szitu(:
ne érdekeljen mások véleménye....
dehogy az !
épp az a korosztály a neked való nah jó 16-17 jobban de a 15 belefér én 14 éves vagyok 18 a barátom és?! anyuci nem örül de hát most mit csináljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!