Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 1 hónapja járok egy fiuval aki 16 éves[én 13 vok]! És az exem kb 1 hete elhívot, hogy talizunk! Ezt elmeséltem a mostani barátomnak és az ő reakciója ennyi volt://mennyél! //Furcsa mert más barátja már kinyíta volna az exemet. Mitgondoltok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 19:31
21/45 anonim válasza:
Előttem szólóhoz, a franc :D
20:03-ashoz.
22/45 anonim válasza:
Idióták!
Ki mondta hogy lefekszik vele?
-.-"
Kicsit szánalmasok vagxtok,hogy rögtön a szülőkkel meg a gyámhivatallal jöttök...
Nem ez volt a kérdés,ha nincs rá válaszod akk meg KUSS legyen!
köszi...
Az is gáz ha egy 36 évesnek 33 éves csaja van?Úúúú hát ez szörnyű...ilyet. xD
MÁR ÍRTAM,hogy a pasija nem akar lefeküdni vele,félénkebb mint a csajszi...
haggyátok már abba ezt a jajj kiakadtam dumát.
mit kell ezen kiakadni... -.- :O
23/45 anonim válasza:
Azt hiszem itt már felmerül a nemzetiségi kérdés is (mindenféle előítélet nélkül)! Nagy a baj...
24/45 A kérdező kommentje:
Osztom a véleményt!
Nem az volt a kérdés hogy hogy vannak anyámék meg a gyámhatóság! Hanem ami ki van írva! Nem kérek arról tanácsokat, hogy hogyan tanuljak!
2009. jún. 29. 20:12
25/45 anonim válasza:
Ha egy 36 éves csávónak 33 éves csaja van, nem gáz, ez teljesen egészséges. Én azt írtam, hogy a TI KOROTOKBAN rohadt sok az a 3 év. Remélem megértettétek.
26/45 anonim válasza:
Egyre nagyobb a baj! Becsatlakozott a 16 éves is(20.10)!
27/45 anonim válasza:
Kikérem magamnak nem vagyok 16 pasi meg végképp nem. :D
29/45 anonim válasza:
Mert nem vagyok pasi? xD
kössz... :D
30/45 A kérdező kommentje:
Nem psai X)
Őőő nem tud erről!
Am meg még 16 évesen is kúrva gyerekes :D
2009. jún. 29. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!