Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Több mint 1 hónapja járok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 1 hónapja járok egy fiuval aki 16 éves[én 13 vok]! És az exem kb 1 hete elhívot, hogy talizunk! Ezt elmeséltem a mostani barátomnak és az ő reakciója ennyi volt://mennyél! //Furcsa mert más barátja már kinyíta volna az exemet. Mitgondoltok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 19:31
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
27%

13-16?

3 év...

nem értem mit vagy kiakadva ezen.

ha szeretik egymást akkor nincs baj.

nem fogja megerőszakolni hidd el. :D

ismerem :P

[14/L aki az előbb :D]

2009. jún. 29. 19:44
 12/45 A kérdező kommentje:
így van ismerem egy ideje! 1 hónapja ismerttem mielőtt járttunk XD ! De az nemszámít! És szerintem se olyan nagy a korkülönbbség! a korombeli fiuk nagyon éretlenek még =/
2009. jún. 29. 19:48
 13/45 anonim ***** válasza:
50%

Én is kidőltem mikor olvastam h 13 éves vagy s az exed cseszeget. Az előttem levő hozzászólót nem kellett volna lepontozd úgy ahogy engem se.:)

Mna de most a tárgyra térve sztem megbízik benned. Nekem is volt, hogy egy éjszaka a barátnőm huzamosabb ideig egy olyan sráccal dumált akinek tudtam, h tetszik a barátnőm. De a barátnőmre hagytam a döntést.

Jha meg pasidnak a büszkesége is közrejátszik. Én se könyörögnék egy 13 éves lánynak.

2009. jún. 29. 19:48
 14/45 anonim ***** válasza:
én 20 vagyok, a párom 21, és ő sem problémázott rajta amikor mondtam h lemegyek az exemhez, másik városba, éjszakára is. megbízik bennem és ennyi, és meg is bízhat, mert nem történt semmi. én legalábbis attól másznék falra ha féltékenykedne, holott nincs rá oka. gondolom nem akarsz az exedtől semmit.
2009. jún. 29. 19:58
 15/45 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszem itt csak két ember figyelt fel arra, hogy a 13 éves kislánynak exe, valamint 16 éves pasija van és még ő van megsértődve a válaszokon! Ez csak a szülők hibája! De sokkal nagyobb gáz, hogy tanácsokat is adnak neki (azon kívül, hogy szóljon a szüleinek, de ha azok szarnak rá a tanárainak vagy a gyámhivatalnak).
2009. jún. 29. 20:03
 16/45 anonim ***** válasza:
0%
Milyen lehet az a 16 éves fiú aki egy 13 éves kislánnyal jár? Ez senkit sem zavar? Egyébként bűncselekmény, ha egy 16 éves lefekszik egy 13 évessel (a büntetési tétel: 1-5 évig terjed)! Rettenetes ez a világ!
2009. jún. 29. 20:07
 17/45 anonim ***** válasza:
51%

20:03, igazad van.

Te meg kérdező..szerintem is inkább tanulnod kéne, nem puffogni a válaszokon. Igazuk van,akkor is ha rosszul esik. Tudod, 14 év alatt kiskorú vagy, tehát gyerek. Ha a fejed tetejére állsz,akkor is az maradsz. Ha nekem lesz lányom, kitaposom a belét, hogy egy 16 évessel jár 13 évesen..neked még baba való, nem pasi!!!

18/45 A kérdező kommentje:

Gyámhatóság ?

nem kel az ide :D

Anyámék nem szarnak le!

19/45 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ez a dolog nekem is szemet szúrt. De nem feltétlenül a lány szüleit kell ilyenkor hibáztatni, mert mi van, ha nem is tudnak az egészről semmit. Inkább az a fura, hogy egy 16 évesnek hogy jut eszébe 13 évessel járni. Ilyen korban a 3 év rettentő sokat számít. 16 évesen már minimum olyan lányt kell keresni, akinek van személyije (14+), meg legális vele a szex. Nem hiszem, hogy egy 16 éves fiú, akinek barátnője van, majd beéri csókkal meg kézfogással...
2009. jún. 29. 20:09
 20/45 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy miért baj ez, ha szeretjük egymást?

Amúgy meg anyukámék között is volt ennyi év sőt..

És mai napig kitartanak!

És anyum is ennyi idős volt!

Ő anyuja is ellenezte!

És most is boldogok!

2009. jún. 29. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!