Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van okom féltékenynek lenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom féltékenynek lenni? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
4 és fél éve vagyunk együtt a barátommal én 20 ő 23 éves!mindig is egészségesen féltékenyek voltunk egymásra..de van egy csaj akit barátom ismer az anyukája által!!nagyon szép csaj!!és egxszer találkoztunk vele a városban,odajött bemutatkozott,rendes volt meg midnen..de valahogy mégsem tetszett a viselkedése..tul "álszent"volt...ez volt az elsö...utána összefutottunk vele töbször is,mindig jött köszönt...aztán jol elbeszélgetett barátommal,dicsérte,látszott a fején h bejön neki...rá egy hétre megtudtam h fel vette msnre,mármint a csaj páromat..kérdörevontam emiatt barátomat,de mondta h jajjj semmi nincs köztük,nem is teszik neki,jo csaj de nem az esete..akkor mért vette fel??nem tudott választ adni...mondta h menjek fel msn-jére,megadja a kodot,fel is mentem...fennt volt a csaj.egyböl rám irt(vagyis azt hitte barátom van fennt)és igy kezdte:"szia szépfiu egyedül vagy???"tudunk beszélgetni"??na nekem sem kellett több,ki léptem,nem hiányzott ez nekem...barátomnak nem mondtam el,mert lehet félreértek vmit..de tudom h a csajnak bejön...ez tuti...ne kutassak utánuk??vagy inkább deritsem ki van e valami köztük??féltékeny libának fognak nézni???nem tudom mit tegyek..és ha tényleg van valami...vagy csak kombinálok??hülyén érzem magam!!pedig tényleg nem lenne okom féltékenykedni,mert nem vagyok csunya..és szeretem is..lehet ő már nem??..ki vagyok borulva teljesen,mert még nem volt iylen...
2009. jún. 27. 17:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ú én a helyedben tuti visszaírtam volna h "Nem, a párja. Mondandód van esetleg a kedvesemnek? Amúgy szerintem is helyes, jó, hogy csak az enyém :P" Ha már a párod megadta a jelszót és az engedélyt, hogy felmenj :P

Egyébként pedig, hogyha a párod a jelszavát is megadja, csak nehogy félreértsd őt, vagy balhé legyen, akkor szerintem nyugodtan megkérheted, hogy tiltsa le a lányt, ne beszélgessenek. Én egyáltalán nem vagyok féltékenykedős, de ez nálam is kicsapta a biztosítékot már ahogy mesélted is... Nálunk is van egy lány, akivel a párom anno kavart is, és én borzasztóan gyűlölöm a csajt. De a párom megérti, hogy ezt az egy lányt rühellem a sok haverinája közül, úgyhogy nem nagyon beszélget vele, és nem is találkozik a csajjal - mert az talizni is akart....

20/L

2009. jún. 27. 19:28
 12/12 anonim válasza:

Szerintem kérdezz rá a párodnál!

Ennek a kutakodásnak, nyomozásnak nincs más értelme, mint hogy irtó rossz lesz a kapcsolatotok, és vége lesz, holott szeretitek egymást! 4 és fél év után nem fog otthagyni egy alig ismert lányért, vagy ha igen, akkor nem a lány most a hibás, hanem már rég gondok vannak!

Szóval nyíltan beszéljétek meg, az a legjobb megoldás!!

(amugy pszichológusnak tanulok, nem beszélek hülyeséget, és tapasztalatom is van) :)

2009. jún. 28. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!