Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenynek lenni? (bövebben lent)
Figyelt kérdés
4 és fél éve vagyunk együtt a barátommal én 20 ő 23 éves!mindig is egészségesen féltékenyek voltunk egymásra..de van egy csaj akit barátom ismer az anyukája által!!nagyon szép csaj!!és egxszer találkoztunk vele a városban,odajött bemutatkozott,rendes volt meg midnen..de valahogy mégsem tetszett a viselkedése..tul "álszent"volt...ez volt az elsö...utána összefutottunk vele töbször is,mindig jött köszönt...aztán jol elbeszélgetett barátommal,dicsérte,látszott a fején h bejön neki...rá egy hétre megtudtam h fel vette msnre,mármint a csaj páromat..kérdörevontam emiatt barátomat,de mondta h jajjj semmi nincs köztük,nem is teszik neki,jo csaj de nem az esete..akkor mért vette fel??nem tudott választ adni...mondta h menjek fel msn-jére,megadja a kodot,fel is mentem...fennt volt a csaj.egyböl rám irt(vagyis azt hitte barátom van fennt)és igy kezdte:"szia szépfiu egyedül vagy???"tudunk beszélgetni"??na nekem sem kellett több,ki léptem,nem hiányzott ez nekem...barátomnak nem mondtam el,mert lehet félreértek vmit..de tudom h a csajnak bejön...ez tuti...ne kutassak utánuk??vagy inkább deritsem ki van e valami köztük??féltékeny libának fognak nézni???nem tudom mit tegyek..és ha tényleg van valami...vagy csak kombinálok??hülyén érzem magam!!pedig tényleg nem lenne okom féltékenykedni,mert nem vagyok csunya..és szeretem is..lehet ő már nem??..ki vagyok borulva teljesen,mert még nem volt iylen...
Hát,mindenki máshogy áll a dolgokhoz..én a helyedben cirkuszolnék, pedig nem vagyok annyira féltékeny fajta. De ez a "szépfiú egyedül vagy, tudunk beszélni" nekem olyannak tűnik, mintha lenne valami. Mintha azért írta volna,mert nem tudta, ott vagy-e a barátod mellett. Kicsit fura nekem. Szerintem nyomozz kicsit utána, de csak nagyon óvatosan, mert ha tényleg nincs köztük semmi olyan, akkor neked ciki lesz. De ha elkapod, akkor dobd a fenébe! Ha nem vagy csúnya, kapnak majd érted a fiúk!
2009. jún. 27. 17:30
2/12 anonim válasza:
hát ha azt irta, hogy egyedül van-e és tudnake beszélni, arra lehet következtetni, h csak akkor ebszélgetnek ha egyedül van különben nem, kérdezdmeg a párodat, ha elmondja ok, ha nem ad smemi érdemleges választ, nyugodtan kutakodj, kicsit mérges lesz, de elfelejti hamar :)
egyszer énis utána néztema dolgonak, kiderült alaptalan, azota nyugodt vok, meg elég hamar megbékélt szemtelenségemért :)
2009. jún. 27. 17:32
3/12 anonim válasza:
Ha a barátod megadta a jelszavát,akkor bízott benned.Bízz te is benne!Beszéld meg a barátoddal,hogy nem szeretnéd hogy ha beszélnének msnen,mert neked szarul esik stb.Csak megérti.
2009. jún. 27. 17:33
4/12 anonim válasza:
Nekem is gyanús!!!!! Nézz a körmére nehogy legyen valami a hátad mögött,legyél tudatos hallgass a szívedre! :) Sok sikert!
2009. jún. 27. 17:34
5/12 anonim válasza:
Nekem mondjuk egy kicsit magasabb a vérmérsékletem talán, de én leoltottam volna a csajt, hogy mégis mit képzel magáról. Nem is a "szépfiúval" van a baj, de mégis mi az, hogy "egyedül vagy, tudunk beszélgetni?"? Ezek szerint, ha a barátod nincs egyedül, akkor nem tudnak beszélni? Ebből nekem az következik, hogy akkor valami olyasmi lehet, amiről neked nem kellene tudnod. Én a helyedben megmondanám a barátodnak, hogy semmi bajod nem volt addig a lánnyal, amíg csak köszönt meg jópofizott, de ez neked már túl sok, és jobban örülnél neki, ha jegelné vele a kapcsolatot.
2009. jún. 27. 17:35
6/12 A kérdező kommentje:
ha van valami köztük,megbolondulok..tuti kitépem az összes haját a scajnak,de barátom sem marad annyiban...:SSSSok,kutakodni fogok...remélem én tévedek..köszönöm a válaszokat..várom a többit..
2009. jún. 27. 17:36
7/12 A kérdező kommentje:
én is heves vérmérsékletü vagyok,de nem akakrok most neki esni,lehet nincs is igazam..
2009. jún. 27. 17:38
8/12 anonim válasza:
Ne légy buta és főleg ne szúrd el a kapcsolatod! Ha a barátod megadta az msn kódját és megengedte, hogy belépj a nevében akkor 100% tiszta a lelkiismerete és őszinte. Ráadásul szeret téged különben nem csinálna ilyet. A csaj lehet hogy rászállt, de erről nem ő tehet, de kérd meg, hogy léptesse le, mert téged zavar. Ennyi.
Amúgy meg attól tartok, ha ennyire nem bízol meg benne akkor ebből nem lesz igazán hosszú és tartalmas kapcsolat!
2009. jún. 27. 17:51
9/12 anonim válasza:
Sztem nem megadta neki hanem a kérdés írója elleste.Kutakodnék én is,bár az egyenes beszéd a legjobb.Drukk h félreértés legyen.
(esetleg nem lesz szülinapod h a pasid ajándékötleteket kért tőle és ezért akart egyedül beszélni vele??vagy tul naiv vagyok???)
2009. jún. 27. 18:41
10/12 A kérdező kommentje:
de megadta,ki kérem magamnak nem lestem el;)))
szülinapom régelmult,névnapom pár honappal késöbb..szoval,nem hiszem,de azért köszi:)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!