Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tudnék tenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tudnék tenni az ellen, hogy ne ez járjon a fejemben? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves fiú vagyok, a barátnőm 16 éves. Régóta szerettem volna már összejönni vele, és szerencsére 2 hónappal ezelőtt sikerült is. Sajnos volt már 1-2 félreértés köztünk, de sikerült megbeszélni őket. Viszont van egyetlen egy dolog, amin sajnos már nem lehet változtatni, és akárhányszor erre gondolok, olyan szinten elromlik a kedvem, hogy szinte már majdnem a sírógörcs jön rám. A lényeg az, hogy mielőtt összejöttem vele, hallottam róla 1-2 dolgot, de úgy nem tudtam mire vélni, nem tudtam van-e valóság alapja, vagy csak akik nem kedvelik azok terjesztenek róla dolgokat. A dolog, ami miatt ennyit stresszelek, hogy alig 16évesen már nem szűz, és azt már meg sem merem kérdezni tőle, hogy hány sráccal volt már együtt, mert attól tartok, még ettől is jobban elrontaná a kedvem. Valahogy olyan érzésem van így, hogy már nem teljes egészében az enyém. Egy része mintha máshoz tartozna. És mikor elképzelem, hogy nem én, hanem egy másik ember volt az, aki elvette tőle a legnagyobb kincsét, a szüzességét, tényleg a könny csordul ki a szememből. Lehet, hogy hülyén hangzik, és tudom azt is, hogy felnőtt korban már a nők elég nagy része nem szűz, és ha akkor találok valaki mást akkor is nagy valószínűséggel már nem lesz az, de az már úgymond természetes, viszont ebben a korban én nem tartom annak. Így belegonndolva hogy 14-15 évesen más adta meg neki először ezt az örömöt és nem én, akivel szeretjük egymást, és azt mondja hogy még soha senkit nem szeretett így, meg eddig még szinte senkinek nem mondta, hogy szereti. De könyörgöm, akkor miért adja oda egy olyan embernek, akit igazából nem is szeretett? Beleőrülök ebbe. Úgy szerettem volna egy olyan lánnyal lenni akár egész életemben, ha szeretem, hogy egymással vesztjük el mindketten és úgy tényleg azt éreztem volna, hogy teljes mértékben egymásé vagyunk. Így viszont más embernél van egy jó nagy darabja, és soha nem kerül hozzám. És ez nagyon fáj. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel? Vagy volt már valaki hasonló helyzetben? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2011. nov. 1. 00:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Istenem... és 17 évesen én is ilyen kis szentimentális hülyegyerek voltam... :D

Figyelj... majd kinövöd. De tényleg. Mire rájössz valami megoldásra, már rég nem is fog érdekelni.

2011. nov. 1. 00:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Manapság egy Louis Vuitton táska nagyobb kincs, mint a szüzesség...Ha szereted akkor szeresd, és tarts ki mellette.Lehet, hogy már ő is 100x megbánta, hogy nem várt meg.
2011. nov. 1. 00:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Öcsém, nem vagy semmi :D

Majd egyszer férfi lesz belőled. Azt meg, hogy a szüzesség a legnagyobb kincs felejtsd el :)

2011. nov. 1. 00:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de nagyon buta vagy ha emiatt sírógörcs jön rád..... én is a szüzességemet elhamarkodottan vesztettem el 11 éve, akkor 15 éves voltam. Ha az utána következő barátom ezen kiakadt volna akármennyire is szerettem volna, biztos elbúcsúzok tőle. Az, hogy szűz- e, hány fiúval volt, nem szabadna, hogy számítson. Az ezen való görcsölést hagyd abba mert ha megérzi rajtad, elbúcsúzhatsz tőle minden bizonnyal. Mert bár nem írtad ezt le, de egy könnyűvérű csajnak tartod, mert miért mással feküdt le először. Amúgy valószínű szerette azt a srácot de nem volt akkora szerelem mint veled. Örülj, hogy veled van és ne tedd tönkre ezzel a butasággal egy lehetséges szép kapcsolatotokat.

26L

2011. nov. 1. 08:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tartom könnyűvérűnek, viszont régen felelőtlenebb volt és hallottam dolgokat a múltjáról. Azt is tudom, hogy nem voltak túl hosszú és komoly kapcsolatai. Az, hogy egy Louis Vuitton táska nagyobb kincs, ezt hülyeségnek tartom, mert azt ugyan nem kevés pénzzel, de meg lehet vásárolni. Azért köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 1. 09:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Pont ezért ritkaság a táska...kevesebb van belőle, mint 16 éves szűz lányból.
2011. nov. 1. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!