Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Találkozok pénteken vele. (bővebben lent)
Ti mit csinálnátok??? találkozok elv kevesebb mint egy hét múlva egy fiúval akivel előtte csak neten beszéltem és eddig csak 2x láttam élőben, és hát eléggé tetszik nekem meg minden, ő keresett volna meg az elején , de a találkozó az én ötletem volt. A nevemet sajnos egy olyan embertől tudja, aki barátja az én ex pasimnak, és még osztálytársak s voltak, de most nem azok, és hát mondta hogy hallott dolgokat, de őt azok nemérdeklik,.
Nah szóval akkor ti mit csinálnátok a találkozón? elv Bp- re megyünk de jön pár haverom is, de lehet külön lessünk.. hogy adjam tudtára hogy tetszik??? mégsem mondhatom el neki...
nézz rá úgy ahogy a szerelmesek szoktak egymásra.
mosolyogj rá,vagy nevess.:)
vagycsak egyszerűen mondd meg neki!!
De honnan fogom tudni, hogy őis szeretne valamit?
jó tudodom, hogy ez hülye kérdés, de most talán ő mégis más... mivan hogyha csak több neki egy barátság.. szóval több fér neki bele....
vagy hogyan tudom félrehívni?? milyen okból kifolyólag, hogy nekem neki és se a barátaimnak ne legyen ciki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!