Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bővebben lent.
Van egy nagyon szép lány az osztályban aki nagyon tetszik nekem.Azt mondta ő is szeret és megfogtam a kezét meg megöleltem néhányszor.De mégis mikor felé megyek úgy érzem mintha távolodni akarna és nem keresné a társaságom.Mit tegyek?Vigyek neki apró ajándékokat mit csoki,virág vagy plüss maci vagy mi legyen mert nagyon bizonytalan vagyok :SS
13/F
szerintem, próbálj meg vele bezsélni erről jobb lenne személyesen is, de ha nincs más jó a net is, mert ha félős, akkor lehet hogy ott jobban eltudja mondani, jobban kitud bontakozni.
Mond meg neki, hogy neked ez így nagyon rossz, mert nem tudsz rajta kiigazodni, meg az a fontos, hogy bíztatnod kell, legyen biztos abban, hogy te szereted őt, és nem csak szórakozol vele sztem..... 16/L
12-13 éves koromba én is nagyon félős voltam :) hiába voltam belezúgva egy fiúba, inkább távolabb mentem, mert annyira félős/ izgulós voltam. Szerintem is az lenne a megoldás, hogy megbeszéled vele ezt a dolgot. Az én korosztályomnak azt mondnám, ilyen esetben a csoki igaz aranyos, de kicsit gyerekes is. De nálad még kétesélyes, ahogy gondolod :) Csokit vagy apróságot személy szerint én akkor adnék neki, ha már beszéltem vele, és tudom, hogy ő se közömbös irántam :)
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!