Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek őszinte vagy inkább tartsam titokban?
De miért kéne neked ugyanezt tenni?
Amúgy szerintem elég baj, hogy neki nincsenek haverjai(?), egy férfinak kellenek a haverok, ahogy a nőknek a barátnők is, és muszáj néha külön is lenni. Csak azért mert neki nem lehet, nincs ebben része, nem kell a példáját követned. óriási önzőség tőle, hogy meg akar fosztani tőle vagy korlátozni akar benne, hogy mikor és hogyan érezheted jól magadat a barátnőddel.
Állj a sarkadra, ez teljesen normális, emeberi igény, az nem normális, ha ebbe beleszól!!
A párod gondolom egyedüli fiú gyerek, az anyjával jó kapcsolatban... No, de mindegy...
Tiszta gáz, de ha szeretsz börtönben élni, mélyítsd el a kapcsolatot nyugodtan! A Te "görbe estéd" egyenlő egy bevásárlással, az pedig, hogy ott aludt, ehhh... Én egy évig aludtam több fickóval a katonaságnál, a barátnőm nem szólt érte... :)
Nem agresszív ő inkább a szavakkal gyilkol....
Úgy értem,hogy eléri ,hogy én érezzem szarul magam és elnézést kérjek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!