Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek őszinte vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek őszinte vagy inkább tartsam titokban?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal nagy szeretetben bizalomban sosem volt titkom előtte.Most mégis dilemmában vagyok.Múlt éjjel volt nálam az egyik barátnőm elkeztünk iszogatni kettecskén 1-2 sör után elindultunk a kisboltba venni még néhányat hozzá,de már zárva találtuk.Az utca végi kis kocsmába mentünk le ahol beültünk iszogatni.Közben hívott a párom aki vidéken volt és kérdezte ,hogy mi ujság.Ott kapásból hazudtam ,hogy épp most kisértem ki a barátnőmet a buszhoz és megyek haza és aludni fogok.Mikor leraktam visszamentem a kocsmába és italoztunk tovább illetve biliárdoztunk 2 srác is csatlakozott hozzánk.mármint a billiárdhoz...2 játék volt Gyakorlatilag ennyi történt aztán haza mentünk a lány nálam aludt kicsit berugtunk.Nem mondtam el a páromnak mert nem örülne neki a kocsmázásnak meg pláne és annak sem hogy nem szóltam róla ,hogy a barátnőm nálam alszik.Most bűntudatom van a történtek miatt,félek ,hogy esetleg kiderül.Igy utólag nemtudom,hogy el merjem e mondani?
2012. máj. 17. 14:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

De miért kéne neked ugyanezt tenni?

Amúgy szerintem elég baj, hogy neki nincsenek haverjai(?), egy férfinak kellenek a haverok, ahogy a nőknek a barátnők is, és muszáj néha külön is lenni. Csak azért mert neki nem lehet, nincs ebben része, nem kell a példáját követned. óriási önzőség tőle, hogy meg akar fosztani tőle vagy korlátozni akar benne, hogy mikor és hogyan érezheted jól magadat a barátnőddel.

Állj a sarkadra, ez teljesen normális, emeberi igény, az nem normális, ha ebbe beleszól!!

2012. máj. 17. 14:43
 12/20 anonim ***** válasza:

A párod gondolom egyedüli fiú gyerek, az anyjával jó kapcsolatban... No, de mindegy...

Tiszta gáz, de ha szeretsz börtönben élni, mélyítsd el a kapcsolatot nyugodtan! A Te "görbe estéd" egyenlő egy bevásárlással, az pedig, hogy ott aludt, ehhh... Én egy évig aludtam több fickóval a katonaságnál, a barátnőm nem szólt érte... :)

2012. máj. 17. 14:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Mond el neki szóról szóra, s ha problémázik-lelép, akkor olcsón megtudtad, hogy nem illik hozzád, Te pedig hozzá, ennyi... Nem ment a csiszolódás, nem találta meg a zsák a ... Ne akarj megváltozni, s ne akarjon megváltoztatni ilyen piti témában!
2012. máj. 17. 14:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen egy 29 éves egyke gyerek,rendkívül szörnyeteg anyukával.Aki a mai napig is csak parancsolgat mindenkinek és belemagyaráz a fia életébe.
2012. máj. 17. 14:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Az utolsó kettő válaszra nyomj egy zöld pipát, és menekülj-menekülj!!! (Ne), jussak majd eszedbe...)
2012. máj. 17. 14:58
 16/20 anonim ***** válasza:
ez tartsd titokban mert félre fogja érteni hogy hazudtál róla..többet meg soha ne hazudj
2012. máj. 17. 15:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Mennyire agresszív a párod? Átlagostól?
2012. máj. 17. 15:17
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem agresszív ő inkább a szavakkal gyilkol....

Úgy értem,hogy eléri ,hogy én érezzem szarul magam és elnézést kérjek ...

2012. máj. 17. 15:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért durva, hogy ilyet nem mersz elmondani a párodnak..
2012. máj. 17. 15:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz életed lesz...
2012. máj. 17. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!