Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy tartsam titokban a...

Hogy tartsam titokban a pánikrohamaimat?

Figyelt kérdés
Először is nem biztos, hogy pánikbeteg vagyok, de szerintem ezzel magyarázhatók a tüneteim. Nem bírom a stresszes helyzeteket, a nyilvános szereplést, és bizonyos személyektől és helyektől is rosszul leszek. Remegek, nagyon hevesen ver a szívem, kipirosodok, melegem van, és akadozik a beszédem. Önbizalomhiányom van, nem hiszek magamban, sokszor zavarban vagyok. Ez már tuti túllépi az egészség határát, és orvoshoz is fogok menni. A családom nagyon zűrös, sokszor van halálfélelmem apum miatt, nagyon kiszámíthatatlan és veszélyes, képes lenne kárt tenni bennem vagy magában, és szavakkal próbál lelkileg tönkretenni. Jó úton halad, de nem szeretném, ha ezt mások is észrevennék, és legalább a suliban szeretnék normális életet élni, hamár itthon nem lehet. Hogy kezeljem a rohamaimat, annyira kínos mások előtt, hogy a semmiből egyszercsak kiborulok és megzavarodok. Nem akarom, hogy síró libának tartsanak, de ezt szinte lehetetlen irányítani. Mégis valami ötlet? 19/L
2010. ápr. 25. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért kéne titokban tartani???Tisztába vagy vele hogy egy komolyabb pánik roham halálos vagy súlyosan egészségkárosító is lehet??Ezek szerint nem!Menj el egy pszihiáterhez!A rohamokat és magát a betegséget gyógyszerrel kezelik!Ami egyébként egy gyógyithatatlan de kordában tartható betegség akár csak az epilepszia!Ezzel ne játsz!

Egy pánikbeteg 19/L

(Én pl Rexetint szedtem és 1éve nem szedem már rohamilag tünet mentes vagyok,de egyes helyzetekben,pl zártkörben szorongok,és még mindig idegesít ha a hátam mögött jönnek/vannak az emberek...és sorolhatnám..)

2010. ápr. 25. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:

"Remegek, nagyon hevesen ver a szívem, kipirosodok, melegem van, és akadozik a beszédem"

Szerintem ez inkább szorongás vagy szociális fóbia, mint pánikbetegség! A lényegen viszont nem változtat az, hogy minek nevezzük.

Velem is ez van :S Szintén 19/L

2010. ápr. 25. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Pánikrohamnál olyan rosszul vagy, hogy nem érdekel, hogy titokban tartsd, csak az hogy ne ess össze vagy legalábbis ne az út közepén és már múljon el, hogy úgy érzem ott fulladok vagy halok meg. Legalábbis nálam ilyen...
2010. ápr. 25. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
tündérem. szerintem neked nincs pánikbetegséged, hanem az otthoni körülmények miatt, amit lehet hogy te okozol- ,vagy nem felmegy a vérnyomásod és ettől vannak azok a jelek,amiről beszélsz. ez egy stresses helyzet, amit nem tudsz kezelni, vagy nagyon a szivedre veszed.
2010. ápr. 25. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Keress külső segítséget!
2010. ápr. 26. 13:14
 6/7 anonim válasza:
0%
NE MENJ EMBEREK KÖZÉ!
2010. jún. 29. 10:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi lett veled , miért nem válaszolsz ?Elmult a pánik rohamod?
2010. júl. 14. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!