Hogy tartsam titokban a pánikrohamaimat?
Miért kéne titokban tartani???Tisztába vagy vele hogy egy komolyabb pánik roham halálos vagy súlyosan egészségkárosító is lehet??Ezek szerint nem!Menj el egy pszihiáterhez!A rohamokat és magát a betegséget gyógyszerrel kezelik!Ami egyébként egy gyógyithatatlan de kordában tartható betegség akár csak az epilepszia!Ezzel ne játsz!
Egy pánikbeteg 19/L
(Én pl Rexetint szedtem és 1éve nem szedem már rohamilag tünet mentes vagyok,de egyes helyzetekben,pl zártkörben szorongok,és még mindig idegesít ha a hátam mögött jönnek/vannak az emberek...és sorolhatnám..)
"Remegek, nagyon hevesen ver a szívem, kipirosodok, melegem van, és akadozik a beszédem"
Szerintem ez inkább szorongás vagy szociális fóbia, mint pánikbetegség! A lényegen viszont nem változtat az, hogy minek nevezzük.
Velem is ez van :S Szintén 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!