Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hova dugjam a cigit a szüleim...

Hova dugjam a cigit a szüleim elől? Meddig lehet titokban tartani?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 21:30
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
73%
Max 15 ha lehetsz... Inkább most hagyd abba.
2009. szept. 18. 21:31
 2/35 anonim ***** válasza:
98%

Tesóm régen egy hangfalba dugta.

De amúgy ne hidd, hogy sokáig lehet titkolni. Én is, meg tesóm is azt hittük, hogy a szüleink nem tudnak róla, pedig kb az első perctől tudták, érezték rajtunk, pedig ők is dohányoznak.

És amúgy rosszul teszed, hogy rászoksz, én 22 éves vagyok, de már bánom, hogy 15 évesen rászoktam. Én se hittem el, hogy hülyeség rászokni, de mostmár, hogy nem a szüleim tartanak el, rá kellett jönnöm, hogy baromság erre költeni a nehezen megkeresett pénzem, évek óta tervezem, hogy leszokom, csak hát az akaraterő... mindig halogatom.

2009. szept. 18. 21:34
 3/35 anonim ***** válasza:
95%

Én az ilyen dolgaimat TÁRSASJÁTÉKOKBA rejtem. Sosem kerül elő, még véletlenül sem, és ki gondolná, hogy 2 doboz szofi, fél liter vodka rejtőzik benne :) (példa volt)

A cigizést viszont nem sokáig lehet titokban tartani. Minnél több a hibázási lehetőség annál biztosabb hogy hibázol :) Ebben az esetben minden nap!!

2009. szept. 18. 21:34
 4/35 anonim ***** válasza:
98%

Hát ez attól függ, hogy szüleidnek milyen az orruk...az enyémeknek nagyon jó szal amikor elöször rágyújtottam titokban utána kb 3 órával érezték rajtam...de vannak olyanok akik nem...

Kipróbáltam egyszer azt, h reggel cigiztem, hajat-fogat mostam, ettem csípős kolbászt meg ittam kávét és nem érezték xD

De ez a két szál volt az életemben eddig össz, nem is tervezek többet mert tényleg árt az egészségnek (nem csak süket duma). Meg is tudlak érteni, mert néha nagyon csak egy hajszál híjján nem megyek be a boltba venni egy dobozzal. Ettől függetlenül nagyon nem ajánlom!! Nem ettől leszel vagány!! :)

2009. szept. 18. 21:38
 5/35 anonim válasza:
60%

Én általában bennehagyom a táskámban, vagy mire hazaérek elszívom szal nem kell nagyon dugdossam XD

Titokban, ha ügyes vagy és ügyelsz h ne érezzék rajtad a cigiszagot akkor egészen addig míg meg nem lát a szüleid ismije vagy valaki aki beköphet nekik :D de nyugi

2009. szept. 18. 21:43
 6/35 anonim ***** válasza:
40%

Dohányzás=NEM MENŐ.

Gondolj csak bele, ha naponta elszívsz egy doboz cigarettát (ezt sokan megteszik) az évente cca.: 220.000Ft.

ebből már kijön egy egész jó kis nyaralás is.

Érdekes, hogy a csóróknak van évente két kilója dohányzásra, de nyaralni egyik sem jár. Pedig megtehetné, van rá pénze!

Ne akarj büdösszájú bagós lenni!

Mióta leszoktam, megértem miért zavarta a környezetemet a dohányzásom. Jobb nem rászokni.

2009. szept. 18. 21:52
 7/35 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Nem lehetsz túl idős, gondolom nem is cigizel régóta... Nagyon szépen kérlek hagyd abba... Egyrészt azt garantálom, hogy anyukádék nagyon hamar ráfognak jönni. Sok büntetés lesz a jutalmad, mindezt azért, hogy károsítsd a saját egészséged? Nekem nemrég halt meg az egyik rokonom. 40éves volt. Gégerák. Nemvolt szép halála, nem kívánd te is ezt! Énis dohányzom, sajnos. 14éves voltam, minden haverom cigizett, nem lóghattam ki a sorból... De te ne kövesd el ugyanezt a hibát! Drága, és csak drágább lesz. Leszokni nagyon nehéz róla ha rászoksz... Felfoghatatlanul nehéz, több tényező miatt is. Nem véletlen, hogy a cigaretta a drogok ártalmassági listáján igen előkelő helyen van, megelőzve a legártalmatlanabb marihuanat (és ezis veszedelmes, nagyon) az extasyt, és még 1 halom olyan kábítószernél veszélyesebb, amit gondolom soha nem vennél magadhoz. És tudod miért? Mert ezekkel a drogokkal ellentétben szinte biztos halált okoz, és még leszokni se nagyon lehet róla. Kérlek addig cselekedj, amíg nem késő.
2009. szept. 19. 08:10
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

A dohányzás tényleg nem jó, de inkább a kérdésre válaszolnátok...

Nagyon sok ilyen hely van. Én rejtettem el dolgokat pl.: számológép dobozába, plüssmackóba, párnába, és a hangfal nekem is bejött! De ha van egy olyan könyv a könyvespolcon amit már vagy 1000 éve nem vett le senki, és nem is fog, akkor vágd ki a közepét, és oda bármi olyat beletehetsz ami belefér

Hogy meddig lehet titokban tartani? Ez csak is tőled és a szüleidtől függ. Előbb-utóbb észre veszik. Mindened cigi szagú lesz. Télen pl. a kabátod, amit nem nagyon lehet elkerülni. Aztán fennáll még a veszélye annak is hogy meglát valami ismerős. A sok hazugság... Régen énis ezt csináltam. 3 évig csináltam, úgy hogy a suliba is legtöbb szünetbe a WC-ben toltam a cigit. Majd észrevettem hogy az egészségem súlyos romlásnak indult. Letettem. Azóta csak nagyon ritkán gyújtok rá.

Minden jót! Remélem nem szoksz rá a cigire! Csak mértékkel! ;)

2009. szept. 19. 11:32
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

énis a táskámban hagytam mindig, vagy a szálakat a tolltartómba tettem:)

esetleg kulcsos íróasztal fiók.

ágy mögé

fehérneműs fiókba

én nekem sikerült kb fél évig titkolni, aztán bevallottam

2009. szept. 19. 12:09
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg helyre lehet dugni, gondolkozz, hová nem szoktak a szobádban nyúlni a szüleid(mikor pl takarítanak), nah és oda tedd. Például CD-k DVD-k közé. Én nyomtatóba dugtam anno, a patron mellé:D

Hogy meddig tartod titokban az csak attól függ milyen ügyes avagy milyen becsületes vagy. Mielőtt hazaérsz vegyél be rágót, fújd magad sprayx-el, ha megérzik a füstöt mondd hogy kocsmában voltál, vagy cigiztek a sulibudiban, de te nem. be creative.

írrhatnék többet is amúgy, de úgyis rajtad áll, mit kezdesz az infóval meg hazugság művészetével.

2009. szept. 19. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!