14 éves vagyok és szeretnék piercinget csináltatni, de a szüleim nem akarjak meg engedni, szerintetek érdemes titokban csinááltatni? Nagyon szeretnéék *. * de a szüleim reménytelenek. (-_-)
az a piercinges aki nem kér szülői beleegyezést amikor kiskorúnak szúr az tuti nem jó hely.
ne szurass magadnak ilyen helyen mert nagyon sok bajod lehet tőle,nem hiszem,hogy a kórházban szeretnél kikötni.
ha meg a szüleid megtudják,hogy átverted őket,akkor mégnagyobb sz@rban leszel.
A nyelvembe vagy ajakba.:S
de ha megis csináltatnám titokba akkor inkább a nyelvembe mert ott nem feltünő annyira. de nagyon félek. nagyoon fááj?:S
első vagyok
ha ajakba csináltatod, nem sokáig marad titok
nyelvben nem nagyon fogják észrevenni. nekem is van ott, az első 4-5 napban nagyon pöszén beszéltem tőle, szóval azt is esélyes, hogy észreveszik. gyógyulás után már nem fogják észrevenni.
a fájdalom egyébként nem vészes, én fél éve csináltattam a nyelvembe, de nem volt vészes
Köszönöm a válaszokat. (:
egyébként nem tudjáátok h vasmegyébe hol lehet csináltatni? és mennyiért? vagy magam is megtudom?:O
van 1 páár olyan ismerősőm aki talán megcsinálná de az a probleem. h ismeri a tesómat és elmondaná neki, a tesóm meg a szüleimnek..:S
nem vennémki.:S
főleg h a testvéreimnek is van..:S
igaz ők idősebbek de akkoris...=S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!