14 éves vagyok és szeretnék piercinget csináltatni, de a szüleim nem akarjak meg engedni, szerintetek érdemes titokban csinááltatni? Nagyon szeretnéék *. * de a szüleim reménytelenek. (-_-)
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 14:46
11/12 anonim válasza:
szerintem 14 évesen tulzás lenne:)én most 14 vok és csak pár év mulva engedikmeg:D.meg szerintem egy 14 évesnek nem ezen kel járni az eszénekxD:D
jah és ha titokba csináltatod akkor még pár év mulva se fogják megengedni..mert nembíznak meg benned:D
úgy meg szartse ér:)
12/12 anonim válasza:
figyelj, ne csinálj bohócot magadból .... a nyelvedbe? jézusom ... sztem max szemöldökbe tud sexy lenni lányoknál is, fiúknál is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!