Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én szerelmem roma lány de a szüleim ellenzik, tiltják, titokban kavarunk, van értelme?
jelentsd fel oket a rendorsegen hogy rasszistak XD aztan ha szerencsed van elviszik oket es 1 darabig szabad lesz a kero es felviheted a csajt :))))))
amugy ojan nincs h rendes cigany csalad,hidd el elobb utobb nekik is bajuk lesz azzal hogy te nem vagy roma .... amugy miota vagytok egyutt? mert azert ez is sokat szamit
Szerintem a vér nem válik vízzé. Ismerek korombeli cigány csajokat és a barátaikkal akármilyen kedvesek, másokkal ugyanolyanok, mint a többi: mész az utcán és átkiabál neked, r.bancoz mindenki előtt miközben discoban rajta 30-an végmennek rendszeresen...stb. Arról nem is beszélve, hogy később szerintem nem nagyon fog dolgozni egyik se, már most se képesek tanulni. Imserek olyat is, aki a tiédra hasonlít, bájolog mindenkinek, egyszer táncoltam a kiszemeltjével, aki semmit nem akar tőle, azóta meg akar verni... szerinted ez normális? És senki nem gondolná róla, hogy ilyen.
Egy szó mint száz, én normális cigány csajt nem ismerek. A családjáról nem is beszélve, őket még biztosan nem ismered eléggé. Inkább keress magadnak egy hozzádillőt!
18/L
Hát nem is tudom mit írjak,szüleid biztos azért tiltanak mert roma,sajnos aszüleid a származás nézik!!!
Hát talizatok titokban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!