Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ma rájöttem, hogy a szerelmem más nővel sms-ezget. Az sms tárgya, megígéri a nőnek, hogy talizzanak, és a lány ne borotválja le a bikinivonlát, mert ő neki az fontos!
Figyelt kérdés
A párommal 20hónapja vagyunk együtt.Vettünk hitelre lakást ,és 6hónapja született egy gyönyörü kislányunk.A párom sokat melózik,hogy egyedül eltartson hármónkat.A sex mostanában lerikult,és ö neki nem mindig sikerül elélveznie.Mivel éreztem,hogy valami nem stimmel belekukkantottam a telójába,és akkor jött a döbbenet!Persze ö váltig állítja,hogy engem nagyon szeret,és csak smsezget evvel a csajjal,és sosem csalt meg!Szerintem ez is egyfajta megcsalás,de mindegy.Ti elhinnétek???2010. jan. 15. 17:54
1/6 anonim válasza:
Talán fárasztja a robot, és lehet hogy vétettél egy tipikus hibát: nem létezik neked senki a gyereken kívül? Lehet hogy ő csak a második? Lehet hogy amikor hazajön azt kell hallgatnia, hogy ordít a gyerek, és miért nem segít neked? Lehet hogy hisztis vagy és veszekszel vele?
Vagy lehet hogy csak nem szeret már? Mert ilyen is van... Megunt? Nem tetszel neki szülés után? Lehet nem akar annyira gyereket?
Ezt csak te tudod vele megbeszélni!
2/6 A kérdező kommentje:
Ő azt állítja,hogy velem akarja leélni az életét,mert szerelmes belém.Az tény hogy túl fáradtak vagyunk a baba miatt,de akkor ezt kell csinálni a másik háta mögött?Furcsa,de még én érzem magam szarul,hogy bele néztem a mobiljába,mert nagyon szeretem öt.Ilyenkor mi a gyógyír?
2010. jan. 15. 18:08
3/6 anonim válasza:
hm, nem lehet, h -azt, h szerelmes beléd és veled akarja leélni az életét-, csak azért mondta, h hagyd béként, mert nem volt alkalmas a pillanat, amikor meg akartad beszélni?
4/6 A kérdező kommentje:
Lehetséges,hogy igazad van,mert focizni rohant.Honnan tudnám meg,hogy szerelmes belém?
2010. jan. 15. 19:22
5/6 A kérdező kommentje:
Szakítsak vele?Óriási a tét!Lakás ami hitelre van,közös gyerek.Jaj nekem.
2010. jan. 15. 19:26
6/6 anonim válasza:
Ha aki azt tanácsolja neked hogy szakíts vele akkor ne hallgass rá, már azért is mert feltételezésekből ne cselekedj meggondolatlanul. Problémák mindig is vannak egy kapcsolatban és azokat meg kell beszélni és nem a falnak rohanni azt mondva most: vége nincs tovább. A másikat is meg kéne hallgatni. A problémákat megbeszélni. Többnyire ha nagy veszekedések vannak akkor ott a másiknak engedni kell egy szinten vagy az egyiknek változtatni kell egy két dolgon hogy a problémára ne kerüljön többé sor. A hangsúly csak a megbeszélésen van nyugodt emberséges keretek között értve és nem ordítozva és utána már alakul magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!