Hova dugjam a cigit a szüleim elől? Meddig lehet titokban tartani?
Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 21:30
31/35 Sárközi Ricardo válasza:
1évig cigiztem az édesanyám tudomása nélkül. Nem dugdostam soha a cigit,a kabátzsebemben volt. Itthon a szomszédba jártam rágyújtani,aztán amibt hazaértem magamra zártam az ajtót és beültem a gép elé. Soha nem buktam le. Amikor anyám rájött,hogy dohányzom nem szólt semmit,csak hogy nem fogja fizetni a cigit. Tehát fölösleges volt az egész. Ha dohányozni akarsz állj a szüleid elé és közöld a tényeket.
32/35 anonim válasza:
Szívd el és akkor nem kell dugdosni.
33/35 anonim válasza:
Most már elmúltál 18 éves úgyhogy nem kell dugdosnod.
34/35 anonim válasza:
Én kártyáztam/zok és a cigit átpakolom az egyik kártya dobozba.
16/L
35/35 anonim válasza:
Figyuu amúgy fix van aki most 2024-ben rákeres mint én, hogy hova dugja el a cigit xdd
De őszintén mondom, hogy én a matrac és a rács közé dugom el minden dolgomat (pl. telefon, gyújtó, cigi, elf stb...) .
Vagy még a másik lehetőség, hogy bevarrod a párnádba és a párnádat megfordítod a húzatban is és akkor fixen nem fogják észre venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!