Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hova dugjam a cigit a szüleim...

Hova dugjam a cigit a szüleim elől? Meddig lehet titokban tartani?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 21:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
28%
Nadrágzseb... :D
2009. szept. 21. 16:40
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
a legegyszerűbb ha kirakod a szobádba pl egy polcra es eléraksz valamit.ha kutatnak ott ugysem nézik mert aszt gondoljak ugyis jól eldugtad :) amugy minnél jobban rászoksz annál jobban le fogsz bukni.mer egyre többet járkálsz ki meg ijenek
2009. szept. 22. 15:36
 13/35 anonim ***** válasza:
66%
szerintem valld be, ugyse tehetnek ellene sok mindent, nem tudnak egész nap melletted lenni, nekik és neked is sokkal jobb, ha nem kell titkolni. nekem szinte megváltozott az életem, mikor már nem kellett többé lopva cigiznem
2009. szept. 23. 08:36
 14/35 anonim ***** válasza:
89%
Nekem 2 éve nem tudják, apámnak rossz a szaglása, anyámnak jó, de: várj fél órát mielőtt hazamész, aztán rágó, parfüm, dezodor (nagyobb részen be tudod fújni vele a ruhád, a hajad), kézkrém és garantált h. nem érzik meg, hacsak nem ölelgetnek azonnal és kezdenek el szaglászni, de sztem még úgy se. :) Ha nem turkálnak a holmiaid között, akk. táska belső, rejtett zsebe, ha igen, javaslom az ágyad alatti ágyneműtartót. Nekem ezek bejöttek.
2009. szept. 23. 20:14
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

régen mindig a ruhásszekrényembe dugtam, az adott évszaknak megfelelően (télen a nyári cuccok mögé, nyáron a téliek mögé)

ma egyszerűen bennhagyom a táskámban

am anyukám tudja)

17/L

2009. szept. 23. 21:43
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
nyáron a kabátod zsebébe , télen meg a rövidgatyád zsebébe dugd el!
2009. szept. 25. 11:53
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
ÉN kivágtam anno a könyv közepét és mivel slimet szívtam elfért benne:)
2009. szept. 25. 17:51
 18/35 anonim ***** válasza:
79%
hát a hangfal tényleg nem rossz nekem is bevált egy ideig, de ahogy ez szokott lenni az elmúlt másfél év alatt egyre hanyagabb lettem, már benthagyom a táskámba, vagy a polcomon berakom valami mögé, de akkor csinálod a legjobban ha szinte tudomást se veszel róla h cigiszagod van. a viselkedés a lényeg, szerintem. ha hülyén viselkedsz az feltűnik. ha meg elkapnak? röhögj egyet és kérdezd meg faterodéktól, hogy ők mit csináltak a te korodban. az a világ legtermészetesebb dolga. :)
2009. szept. 26. 12:12
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok:)

Jah amúgy ez a "És ti mit csináltatok az én koromban duma jó:"

Emlkszem anyum fennakadt a témán(mondjuk most sem tudja),múltkor a nagynéném akivel anyuék gyerekkori barátnők beköpte véletlenül,hogy ők meg a mittomn kinek a háza mögé jártak titokban bagózni XD,amikor először voltam részeg is mondta a magáét(nem durván ő nem olyan),aztá rá két hónapra elszólta magát,hogy bizony neki is volt olyan,h annyi ivott,hogy smaci közben majdnem belehányt a srác szájába XD

Persze utána az megint nem volt baj h ő akkor é smég mindig nyomja...én meg havonta max 4 szál de az már főbűn XD

2009. szept. 26. 13:15
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

A zsebedbe dugd, mindig náladlesz, és csak akkor veszed le a gatyád amikor lefeküdsz aludni, akkor anyád tuti nem akar mosni.

Én már nemtudnám a kétkezemen megszámolni hányszor buktam le ebben a honapban a cigimiatt.De egyszerüen, már nem is érdekli öket, gondolják, hagy szívja azt a szart!

15F (ha sulielött rágyujtasz, 2cigire, mire végevan az óráidnak, addigra nem lehet érezni)

2009. szept. 29. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!