Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hova dugjam a cigit a szüleim...

Hova dugjam a cigit a szüleim elől? Meddig lehet titokban tartani?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 21:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
61%
nah azért inkább ne valja, be! Nekem 15éves kormomban elvették a pénzem, de cigizhettem, csak nem abból a pénzböl amit ök kerestek meg keserves munkával. Kerestem alkalmi munkát, szorólap, és máris volt het 2dobozra pénzem.
2009. okt. 20. 19:46
 22/35 anonim ***** válasza:
87%
én a kagylo mögé dugom,tudod ott lenn,ahhol folyik le a viz van egy kis hely,oda benyulsz a kagylo mögé,s berakod! nekem bevállt,senkise veszi észre, kinyitom az ablakot,bezárom az ajtot s ugyteszek mintha wczék közbe dugiba szivom...kezetmosok utána,meg fogat is tudok mosni ott helyben hogy elmenjen a szag... nagyon franko hely!:) 16-L
2009. nov. 17. 19:39
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Én iskolatáskába bent hagytam mindig.. sosem néztek bele
2009. dec. 21. 21:01
 24/35 anonim válasza:
100%

hát én szimplán benne hagyom a táskámba. vagy még jó hely a szekrény mögött, asztalfiók..

nekem kb félévig sikerült titokba tartani. úgy buktam le,hogy anyu mögöttem állt én meg haverokkal cigiztem és senki nem vette észre.ennek ellenére nem lettem leszidva..csak mondta,hogy szokjak le, de igazából mondta h nekem kéne felfogni, hogy ez mennyire veszélyes. é nmegértettem már az első perctől fogva,de hát az akarat az ami nincs meg:/

2010. jan. 3. 00:16
 25/35 anonim válasza:
45%
seggedbe
2010. ápr. 5. 18:12
 26/35 anonim válasza:
100%
Ha lány vagy akkor a tamponosdobozba!XD Ha fiúakkor nem tudom. mondjuk egy kártyadobozba karkd bele őket!!
2010. máj. 17. 19:06
 27/35 anonim válasza:
100%
Én amikor régen (kb. 15 voltam), mikor elakartam otthon dugni a cigis dobozt/piás üveget, mindig azon paráztam, hogy mi van akkor, ha anya vagy apa pont most akar valamit kivenni a 3 éve nem használt szekrényből a pincében, vagy a fiókosszekrényemben hátha van valami keresnivalójuk:D a legtutibb, ha olyan helyen tartod, ahol neked se jutna eszedbe keresni, pl. matrac és ágykeret közé, játékok közé, virág mögé:D
2010. jún. 30. 15:24
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

én kb 5 hónapig tudtam titokban tartani..

egyébként ha lányvagy, akkor tudom hova dughatnád;)LEHET HÜLYE MEGOLDÁS , DE NEKEM BEVÁLTxD

én ugyszoktam, hogy mindig magamnál tartom, napközben ha ithonvagyok akkor beteszem a mellemközé(csaknem mernek benyulni oda)xD

fürdés után, meg beteszem a bugyimba(hosszu hálkóing miatt nemlátszik hogy ottvan, és a szobámba bedugom gyors a párnám alá, reggel meg beteszem ismég a bugyimba osztkész:Dén igy oldom meg a cigiügyet, vagyis oldottam, mertmárnemkell ANNYIRA eldugnom:D csak fürdés után:Dmert napközben vagy a táskámba, vagy a gatya zsebembe teszem

2010. júl. 11. 20:36
 29/35 anonim ***** válasza:
midnehova duhgatod, csak legy érafinált:DXDDDD
2011. ápr. 10. 21:03
 30/35 anonim ***** válasza:
Nekem a szobámba rengeteg régi VHS kazetták vannak, sorakozva a polcon. Én egy kazettát kivettem a tokból és a doboz cigit beleraktam a kazetta helyére. Polcon befelé fordítva tökéletes. A kuyta se hinné, hogy a majdnem 60 kazetta közül abba az 1be mi van. xdd
2014. szept. 13. 02:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!