Hova dugjam a cigit a szüleim elől? Meddig lehet titokban tartani?
hát én szimplán benne hagyom a táskámba. vagy még jó hely a szekrény mögött, asztalfiók..
nekem kb félévig sikerült titokba tartani. úgy buktam le,hogy anyu mögöttem állt én meg haverokkal cigiztem és senki nem vette észre.ennek ellenére nem lettem leszidva..csak mondta,hogy szokjak le, de igazából mondta h nekem kéne felfogni, hogy ez mennyire veszélyes. é nmegértettem már az első perctől fogva,de hát az akarat az ami nincs meg:/
én kb 5 hónapig tudtam titokban tartani..
egyébként ha lányvagy, akkor tudom hova dughatnád;)LEHET HÜLYE MEGOLDÁS , DE NEKEM BEVÁLTxD
én ugyszoktam, hogy mindig magamnál tartom, napközben ha ithonvagyok akkor beteszem a mellemközé(csaknem mernek benyulni oda)xD
fürdés után, meg beteszem a bugyimba(hosszu hálkóing miatt nemlátszik hogy ottvan, és a szobámba bedugom gyors a párnám alá, reggel meg beteszem ismég a bugyimba osztkész:Dén igy oldom meg a cigiügyet, vagyis oldottam, mertmárnemkell ANNYIRA eldugnom:D csak fürdés után:Dmert napközben vagy a táskámba, vagy a gatya zsebembe teszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!