Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam meg a nőt? Ő 37 én 22.
Figyelt kérdés
Szexeltünk kétszer, nagyon jó vele, de ritkán látom és félek, hogy talál valaki mást. Azt mondta, fog még keresni. Kedvelem és sokszor gondolok rá, talán kicsit belezúgtam. Mivel tudnám levenni a lábáról, hogy jobban akarjon? Hogy velem akarjon továbbra is......
Csak segítő szándékú, értelmes válaszokat várok.
2012. márc. 30. 16:28
2/13 anonim válasza:
Sehogy, keress egy hozzád valót.
3/13 anonim válasza:
Szex után adj neki enni is. Ha csak fél liter aludt tej van a hűtődben azzal biztosan nem fogsz meg pasit.
És legyen nálad mindig szendvics!!! Végre értelmét nyerné a retikül.
Vörös vagy?
4/13 anonim válasza:
Ja hogy te vagy a fiú vagy... aha, igy már más a leányzó fekvése. Illetve itt már lányról szó nincs ha jól nézem az életkorát:-)
Neki kéne utánad futnia, egy generációval idősebb mint te, mit akarsz tőle? Tele a hűtője vagy mi olyan szimpi benne?
5/13 A kérdező kommentje:
Mi a szimpi? Dögös, belevaló és nagyon kívánnivaló nő, okos nagyon odavagyok érte. Nyilván ennek egy idő után vége lesz a korkülönbség miatt, de addig ki akarom élvezni a lehetőséget.
2012. márc. 30. 17:23
6/13 anonim válasza:
Képzeld el, hogy mit tud nyújtani neki egy 40-es pasi és legyén annál mindenben jobb.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit tud nyújtani egy 40-es pasi! Nem vagyok még annyi.
2012. márc. 30. 17:29
8/13 anonim válasza:
Nem, te ki akarod használni. Butthead.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem használom ki. Kiélvezem. Nagy különbség! Szerintem ő is élvezte.
2012. márc. 30. 17:33
10/13 anonim válasza:
Nézd meg a Két pasi meg egy kicsi című sorozatot, este fél 9kor a viaszat3on, ott majd Charlie Sheen megmutatja,milyen egy nagy csajozós 40es pasi;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!