Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek őszinte vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek őszinte vagy inkább tartsam titokban?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal nagy szeretetben bizalomban sosem volt titkom előtte.Most mégis dilemmában vagyok.Múlt éjjel volt nálam az egyik barátnőm elkeztünk iszogatni kettecskén 1-2 sör után elindultunk a kisboltba venni még néhányat hozzá,de már zárva találtuk.Az utca végi kis kocsmába mentünk le ahol beültünk iszogatni.Közben hívott a párom aki vidéken volt és kérdezte ,hogy mi ujság.Ott kapásból hazudtam ,hogy épp most kisértem ki a barátnőmet a buszhoz és megyek haza és aludni fogok.Mikor leraktam visszamentem a kocsmába és italoztunk tovább illetve biliárdoztunk 2 srác is csatlakozott hozzánk.mármint a billiárdhoz...2 játék volt Gyakorlatilag ennyi történt aztán haza mentünk a lány nálam aludt kicsit berugtunk.Nem mondtam el a páromnak mert nem örülne neki a kocsmázásnak meg pláne és annak sem hogy nem szóltam róla ,hogy a barátnőm nálam alszik.Most bűntudatom van a történtek miatt,félek ,hogy esetleg kiderül.Igy utólag nemtudom,hogy el merjem e mondani?
2012. máj. 17. 14:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ez mekkora probléma, életedben ez legyen a legnagyobb bajod.
2012. máj. 17. 14:16
 2/20 anonim ***** válasza:
Ennyire kontroll alatt vagy? Az milyen már, ha egy kapcsolatban titkolni kell, ha jól érezzük magunkat egyszer-egyszer?
2012. máj. 17. 14:17
 3/20 anonim ***** válasza:
barátod azért hisztizni mert a bnőd NÁLAD aludt? ez egy kicsit furcsa.....
2012. máj. 17. 14:17
 4/20 anonim válasza:
szeritem meséld el neki minthogy utólag jöjön rá!de szeritem ezt megtudjátok beszélni mert nem nagy dolog!
2012. máj. 17. 14:23
 5/20 A kérdező kommentje:
Igen,ez egy ilyen furcsa helyzet és igen nekem probléma 25 éves vagyok és nem szoktam nagyon bulizgatni pláne nélküle.Pedig igényem lenne rá.Egyszerüen valahogy kimarad.Viszont tudom ha megmondom akkor tuti veszekedés és harag lesz pedig egyáltalán semmi rosszat nem tettem ellene.Csak csaptam egy görbe estét...
2012. máj. 17. 14:24
 6/20 A kérdező kommentje:
Az ott alvással kapcsolatban meg nemtudom,hogy miért de a barátnőmre is féltékeny mert szerinte egy ágyban aludni egy másik lánnyal gáz.Nem értem mivel okot sosem adtam ezekre.
2012. máj. 17. 14:26
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan az a csaj vagy, aki nem veszi észre, ha nyomorog a férfi mellett. Normális kapcsolat esetén azt mondanám, meséld el neki. Így viszont kitartást kívánok, remélem, nem vagytok házasok.
2012. máj. 17. 14:28
 8/20 anonim ***** válasza:
nagyon be vagytok gyöpösödve ha ez gond. az én barátom örül neki ha jól érzem magam
2012. máj. 17. 14:31
 9/20 anonim ***** válasza:

Várj, most elmesélem, hogy én mit olvastam ki ebből a szotriból.

Söröztetek a barátnőddel, billiárdoztatok, majd ott aludt nálad.

És erről te azért hazudtál a barátodnak, nehogy kikapj érte, hogy jól érezted magad. Ez nem bulizás és nem is igazán görbe este, inkább csak egy szimpla barátnőzés. Milyen a ti kapcsolatotok??

2012. máj. 17. 14:33
 10/20 A kérdező kommentje:

Pontosan,ennyi történt!

Amúgy jó a kapcsolatunk ő nem jár (üzleti dolgokon kívül amit a napközben elintéz)sehová sem nélkülem.Semmi dumcsi a haverokkal vagy bármi férfi este.Nyilván ezt várja tölem is és természetesen amikor itthon van (mármint a városban)én sem teszem ezt de amikor elutazik napokra nagyon magányosnak érzem magam és bevallom jól esett a tegnap este.

2012. máj. 17. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!