Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tartsam fent tovább ezt az állapotot?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek van barátja, de közben velem is van, bár hivatalosan nem velem jár. Ez annyit jelent, hogy a barátjával kb csak a suliban van együtt, mert másik városban van a srác, velem pedig az ideje többi részét tölti. Minden nap együtt tanulunk, hol náluk, hol nálunk. És szexuális kapcsolat is van köztünk. És azt mondja, hogy engem is szeret. A barátjával november óta van együtt, de még csak 1x feküdtek le. Nekem tökéletes ez az állapot, de a haverok szerint mondjam meg neki, hogy döntse el kivel akar lenni. Ha velem, akkor szakítson a barátjával vagy ha vele, akkor ne találkozzon többet velem. De nekem semmi bajom ezzel a helyzettel, kb. mindig velem van, kivéve ha iskola van, de akkor amúgy sem tudnánk együtt lenni, mert mindketten másik iskolába járunk.2012. ápr. 27. 20:45
1/12 anonim válasza:
A csaj egy odvas ribanc, addig dugd, amíg van rá alkalom, aztán meg hajtsd el a p*csába!
2/12 anonim válasza:
Bedöltél a régi szövegnek. Egy ember nem szerethet úgy 2 embert is. Vagy a barátját v téged nem szeret. Am meg jól gondold meg h kell-e olyan csaj aki megcsalja a barátját. Nagy a valószinűség h veled is ugyan ezt megtenné
3/12 anonim válasza:
Az meg kit érdekel, hogy a barátja mit érez, ő nem is ember.
4/12 anonim válasza:
Ha neked megfelel akkor szard már le mit mondanak a haverjaid. :D
5/12 anonim válasza:
Szerintem a kérdeződ nem izgatja a megcsalás ténye, hisz a másik barátjával is van köztük valami, és ha ez nem zavarja, akkor nem is egy nagy lamúr ez.
Elég fura mindenesetre, de ha nektek ez jó...
6/12 anonim válasza:
1. Biztos. A csaj se beléd, se a másik srácba nem szerelmes. Ha bármelyikőtökbe szerelmes lenne akkor nem kellene neki másik srác.
7/12 A kérdező kommentje:
És azt mivel magyarázzátok, hogy ha bármi baja van, akkor engem hív és nem a barátját?
2012. ápr. 27. 21:25
8/12 anonim válasza:
Benned jobban megbízik. Vagy csak pénzesebb vagy/hamarabb ugrasz. Aztán hogy melyik azt döntsd el. :D
9/12 anonim válasza:
íHa vagy olyan hülye h elhidd h szerelmes beléd akkor meg is érdemled a csajt. Mint már ezt többen több helyen is leírtuk nem lehet valaki 2 emberbe szerelmes. Ha a barátját szeretné akkor te nem lennél. Ha téged szeretne akkor dobná a barátját
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem hiszi hogy szerelmes belé, csak ez egy tök kényelmes helyzet, én is voltam így, azóta a csaj dobta a barátját, de nem vagyunk kapcsolatban, jó így. Mondjuk én 23 leszek lassan. Az meg nyilvánvaló hogy ő sem szerelmes a csajba, akkor nem ide írna kérdéseket, hanem a másik gyereket építené be az aszfaltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!