Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most volt az esküvőnk, külföld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most volt az esküvőnk, külföldön (Spanyolországban) kaptam munkát, több évre. Feleségem nem akar velem jönni. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Félek, tönkre fog menni a kapcsolatunk, 2-3 havonta tudok hazajönni. Ha kiköltözne velem, minden megoldódna. Házasságkötés előtt nem éltünk együtt, az ő kívánságára, erkölcsi okokból...
2012. máj. 16. 09:26
1 2 3 4 5
 21/47 Panda Péter ***** válasza:
100%

a lojalitás és a hazaszeretet szép, becsülendő vonások, ezért kalapomat is emelem előtted, kedves 13-as.

én is szívesebben maradnék itthon, de egyre kevésbé tudom elképzelni itt a jólétet. persze lehet hogy önzőség, hogy többre vágyom mint a létminimum, de hát ez van, akkor önző p*cs vagyok. ha úgy ítélem meg, hogy külföldön jobbak a lehetőségeim, és lesz miért kimennem, akkor egy percet sem fogok tétovázni.

2012. máj. 16. 10:24
 22/47 anonim ***** válasza:
28%
Én simán kimennék gondolkodás nélkül, gyűlölöm ezt a helyet, már rég nem méltó, hogy Magyarország hívjuk, annak kb annyi lett a Trianon óta
2012. máj. 16. 10:27
 23/47 anonim ***** válasza:
El keserito nekem 1 ismerosom angliaba ment ki kozbe otthon feleseg gyerek es bizony h a akpcsolat tonkrement :S mert a felesege nem akartkimenni es most valnak :S de a csajnak van mar baratja mar vagy 2 eve :S szal... nem megoldas ha el mesz o marad vagy megy veled es uj eletet kezd veled vagy bekovetkezik aminek nem kene :S :(
2012. máj. 16. 10:32
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
13-as versenyzővel nagyon egyetértek, a szívemből szóltál!:)
2012. máj. 16. 10:37
 25/47 anonim ***** válasza:
74%

Öcsém, milyen emberek vannak, akinek volna lehetősége külföldre menni ráadásul Spanyolországba inkább itt marad nekem semmi lehetőségem sin nap mint nap ábrándozók de jó volna kint élni és pénzt keresni erre a te feleséged meg nem hajlandó ki menni veled! Ezt komolyan nem értem. Pár hónapja meg pályáztam egy melot spanyolba de sajnos nem jött össze! :(

Kérdezőnek írom: nehéz helyzetben vagy, én azt mondom ne add fel a munkád mert nem ér annyit egy nő, én is meg jártam sok mindent fel adtam és cserébe lelépett a haverommal, pedig együtt is éltünk és meg fogadtam több ilyen nem lesz. Dolgoztam össze vissza, hogy meg legyen minden és tessék. Azóta munka nélküli lettem közben na mindegy. Én a helyedben ismerkednék kint hátha meg szeretsz valakit és akkor nem fogsz a feleségedre gondolni és csak egyszer haza jösz és be adott váló pert. :) Viszont érdeklődnék, hogy nem e tudnál valami melot spanyolba? Kérlek küldj egy üzit valami elérhetősséggel! Köszi szépen. 24F

2012. máj. 16. 11:02
 26/47 Panda Péter ***** válasza:
azért spanyolban sincsen teljesen habzsi-dőzsi, a görögök és az olaszok után nekik a legparásabb a gazdasági helyzetük.
2012. máj. 16. 11:07
 27/47 anonim ***** válasza:
Az lehet, de biztosra veszem, hogy jobb mint magyarország!
2012. máj. 16. 11:20
 28/47 anonim ***** válasza:
80%

Hoho, hogy feléledtek az erkölcscsőszök:D

"a magyar embert ki fogja gyógyítani"- téged a FIDESZ fizet, valld be őszintén:D

Amúgy a kérdésre visszatérve, nem komplett az asszony, hagyd a fenébe. Eddig se akart veled lenni, mert aki nagyon akarja a másikat, ott nem számít az erkölcs. Nem működik kettőtök között a kémia, ennyi, előfordul.

Amúgy meg most őszintén. Azt írod, hogy tönkre fog menni a kapcsolat, ha kimész. Miért, eddig működött? Ez neked egy jól működő kapcsolat?

Nem azért, de baromi sok vesztenivalód nincs és legalább pénzed lesz, ő meg éljen tovább az erkölcseivel együtt.

Nem egy irányba tartotok, ez nem kompromisszum kérdése.

"Itthon maradok és keresek sokkal kevesebbet, cserébe te majd jobban vonzódsz hozzám és kitartasz mellettem".

Élnek még a szülei? Valszeg igen, azért lett ilyen szentfazék, nem akar anyucitól elköltözni. Ha veled is akarna élni, figyeld meg, hogy a szomszéd lakást venné meg.

Örülj neki, hogy nincs gyerek, könnyű lelépni, túl rövid az élet, hogy fapin@kra pazarold.

2012. máj. 16. 11:34
 29/47 anonim ***** válasza:
62%

Még mindig a 13-as vagyok.

Aki egyetért velem, legalább részben, annak köszönöm szépen. Aki nem, azt is elfogadom. Nem egyezhet mindenkivel a nézőpontom.

Panda: Köszönöm, és tiszteletben tartom a véleményedet. Természetesen van, aki kimenne, és van, aki maradna. Ennyi. Én itt maradnék, az én véleményem az, hogy kint sincs teljesen kolbászból a kerítés. Nővérem 5 évig élt kint Angliában, sehová sem jutott, legfeljebb a nyelvet tanulta meg, de pont ugyanott tart, mint amivel kiment. Mai napig nincs egy rendes lakása, állása, vagy akár keresete, egy közös albérletet fizetnek a párjával, akivel már nem is szeretik egymást, mégse tudnak külön költözni, mert egy keresetből egyikük sem tudna finanszírozni van fenntartani egy lakást. Nővérem a nyáron jön haza, ugyanazzal a semmivel, amivel kiment...

Nekem ez jó példa volt arra, hogy kint se feltétlenül könnyű boldogulni. Van, akinek bejön az élet, és van, akinek nem. De ez nálunk is így van.

Kedves válaszoló, aki szerint erkölcs csősz vagyok, és engem a FIDESZ fizet, neked pedig üzenném, hogy nem rájuk szavaztam, előbb vágnám le a kezemet. De őszinte leszek, és megmondom, hogy én egyik pártra se szavaztam. Csak olyanra tenném le a voksomat, aki meglátásom szerint megérdemli, de ebben az országban jelenleg nincs olyan párt, akire én azt mondom, hogy rá szívesen szavaznék. Így inkább egyikükre se szavazok. Főleg nem a FIDESZ-re. Ők a legrosszabbak és számomra a legkevésbé szimpatikusabbak mind közül...

22/L

2012. máj. 16. 11:47
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Mégis úgy beszélsz, mintha annyira jó dolog lenne itthon maradni, tiszta propaganda szöveg volt:D

A hazaszeretet nem éri meg sajnos, ez elég szomorú.

Szeretem én a hazám, de az szeret engem?

Ápolóként külföldön kapsz 3000 eurot, talán még többet is havonta, itt kapsz 150 bruttót, abból marad 100 v még annyi se. Amikor a gyerekednek nem tudsz új ruhát venni vagy szép játékokat, ezt mondod neki, hogy "kisfiam, mi azért élünk ilyen sz@rul, mert szeretjük a hazánkat".

De hazaszeretettel nem lehet sem fűteni, sem jóllakni.

2012. máj. 16. 11:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!