Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van megoldás a kapcsolat felélénkítésére, ha az egyik fél nem akar változtatni, mert neki minden jó úgy, ahogy van?
Nehéz dolog! Egy kapcsolatban idővel a felek igényei eltávolodnak egymástól. Próbáljatok közös programokat kitalálni, ami mindkettőtöket érdekel. Ha ő nem hajlandó a változtatásra, te egyedül nem tehetsz semmit!
Ha boldogtalan vagy, akkor semmiképpen ne folytasd így ezt a kapcsolatot. Próbáld megmenteni, de számolj azzal a lehetőséggel is, hogy máshol kell majd keresned a boldogságot! Sok sikert!
Ja és próbáld megbeszélni vele a dolgot!!!!
Öt évet húztam le ugyanígy mint te, tényleg mintha az én párkapcsolatomat jellemezted volna hiába kértem, hogy változtasson semmi nem történt aztán én is belefáradtam az erőlködésbe úgy éltünk egymás mellett mint két öregember pedig a jellemem is hasonló mint a tiéd. Aztán én beleszerettem valakibe nekem nem volt bűntudatom és jelenleg vele vagyok elmondhatom neked, hogy életemben ennyire boldog még nem voltam. Hogy a volt páromat szerettem e? Igen és most is szeretem megszoktam és mi nem veszekedtünk csak valami hiányzott. Én azt mondom mérlegelj, de arra vigyázz a legrosszabb úgy leélni az életed hogy azt érzed kimaradtál valamiből és ha erre 40 évesen jössz rá mint apám akkor már rengeteg életet teszel tönkre ezen gondolkodj el csak ennyit tudok tanácsolni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!