Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Menjek bele a pasim "játékába" mutassam ki az érzésemet vagy csináljak úgy mintha nem érdekelne?
Hali
Szerintem a kapcsolat alapjai közt a kommunikáció és a bizalom is létfontosságú. Nem akarom azt tanácsolni ,hogy hagyd ott ,de gondolkodj el azon ,hogy te szeretnéd e ezt csinálni mindig, vagy inkább keresel olyat aki bízik is benne /nah meg a saját testvérében.../
Szánalmasan viselkedik. Minden jogod meg van arra, hogy szépen kioszd őt. Ha velem ezt tenné a barátom, nem azt mondom hogy ott hagynám, de megmondanám neki a magamét.
Milyen jogon akar direkt módon féltékennyé tenni?
Mond meg neki szépen, hogy gyerekes módon viselkedik, és ha ennyire nem képes megbízni benned akkor mennyen isten áldásával, de egy kapcsolat nem erről szól és nem is lehet ilyen alapokra építeni!
Szerintem a pasid elég furán viselkedik... Először is, azért féltékenykedni, mert jól elbeszélgetsz a testvérével, mikor ő is ott van, elég érdekes. De az, hogy most emiatt direkt keresi a szituációkat, hogy "visszavághasson" egyenesen gyerekes. Úgy viselkedik, mint egy hisztis kisgyerek.
Én a helyedben nem foglalkoznék vele, csak mondanám neki, hogy szórakozzon, de ha túllép egy határt, akkor vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!