Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Menjek bele a pasim "játékába" mutassam ki az érzésemet vagy csináljak úgy mintha nem érdekelne?

Figyelt kérdés
Volt egy pasim szerint,félreérthető dolog és most visszaakar nekem vágni emiatt,hogy én is érezem azt amit akkor ő.Dióhéjban annyi hogy 1x mikor jöttűnk hazafele és a testvére is jött és beszélgettem vele,erre jött a féltékenység hogy én milyen jól elbeszélgetem vele stb. A barátnőmnek írt üzit hogy talizhatnának úgy hogy én is ott legyek és a pasim nem fog velem foglalkozni meg hogy menjen le hozzá milyen jól elesznek majd egyűtt.A barátnőm ebbe nem ment bele,erre mej a pasim nem baj majd felkeresi az egyik exét.Csak azt nem tudom hogy ha ez megtörténne mit tegyek?Féltékenykedjek?Mutassam ki hogy rosszul esik,adjak neki ezzel örömöt?Vagy tegyek úgy mintha nem érdekelne?De lehet akkor én jönnék ki rosszul :/ 10 hónapja vagyunk együt 20/L

2012. máj. 9. 16:08
 1/6 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg hogy miért zavarja hogy beszélgetsz az öccsével, és mondd meg neki hogy bízhat benned, és nincs azzal baj ha jól elbeszélgettek a testvérével, mert legalább ha családi vacsi van nem csak egymáson lógtok. Szerintem mondd azt neki, hogy találkozhat velük, de ne legyen semmi, csak beszélgessenek.
2012. máj. 9. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Hali

Szerintem a kapcsolat alapjai közt a kommunikáció és a bizalom is létfontosságú. Nem akarom azt tanácsolni ,hogy hagyd ott ,de gondolkodj el azon ,hogy te szeretnéd e ezt csinálni mindig, vagy inkább keresel olyat aki bízik is benne /nah meg a saját testvérében.../

2012. máj. 9. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Szánalmasan viselkedik. Minden jogod meg van arra, hogy szépen kioszd őt. Ha velem ezt tenné a barátom, nem azt mondom hogy ott hagynám, de megmondanám neki a magamét.

Milyen jogon akar direkt módon féltékennyé tenni?

Mond meg neki szépen, hogy gyerekes módon viselkedik, és ha ennyire nem képes megbízni benned akkor mennyen isten áldásával, de egy kapcsolat nem erről szól és nem is lehet ilyen alapokra építeni!

2012. máj. 9. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a pasid elég furán viselkedik... Először is, azért féltékenykedni, mert jól elbeszélgetsz a testvérével, mikor ő is ott van, elég érdekes. De az, hogy most emiatt direkt keresi a szituációkat, hogy "visszavághasson" egyenesen gyerekes. Úgy viselkedik, mint egy hisztis kisgyerek.

Én a helyedben nem foglalkoznék vele, csak mondanám neki, hogy szórakozzon, de ha túllép egy határt, akkor vége.

2012. máj. 9. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Te mit tegyél, nem mondhatom meg. Én szép csendesen otthagynám gyorsan.
2012. máj. 9. 16:28
 6/6 A kérdező kommentje:
én próbáltam elmagyarázni neki,de ő csak hajtotta a magáét és egy elég csúnya veszekedés lett belőle
2012. máj. 9. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!