Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok, úgy néz ki hogy össze fogok jönni egy lánnyal és érdekelne hogy ebben a korban már illene fizetnem pl. ha moziba megyünk az ő "részét" vagy ha valahova elmegyünk kajálni (McDonalds, Pizzeria. ) vagy ha fagyizni megyünk. Stb?
Szerintem neked kell ezeket fizetni, ha te elhívod randizni, igy szokás szerintem, utána a késöbbiekben nem tudom
24 L
Szia!
Én nem hagynám hogy fizess, mert ha már elvárom hogy ugyanolyan jogaim legyenek, és ugyanúgy kezeljenek mint egy férfit, fiút, akkor azt sem várhatom el hogy kifizessék a kajám, mozim stb.-t. Persze néha meg lehet hívni a másikat valamire, de ez kölcsönös, és ne csak a fiú fizessen.
Az utolsót nem értem, hogy nő létére miért szeretné, hogy férfiként/fiúként kezeljék :D Hiszen meg van a nőknek és a férfiaknak is egyaránt a szerepük.
Szerintem ha ilyen fizetős helyre mentek, akkor a fizetésnél tedd egyértelművé, hogy te fizetsz, vagy ha elmentek akkor kérdezd meg, hogy "meghívhatlak egy fagyira?" stb.
Ez csak az elején fontos, mert a lánynak jól fog esni, gáláns gesztus, és ha felnőtt leszel, ez akkor is így fog működni. Később, mikor már jobban összeszoktok akkor egyeltalán nem kell ehhez ragaszkodni, meg lehet beszélni, hogy felesben stb. mert akkor már nem lesz olyan kínos ezeket megbeszélni, mint így az elején. Sok sikert :)))
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!