Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz és Fiúkhoz egyaránt szól a kérdés! Ti megtennétek?
A lényeg az, hogy a barátnőm holnap megy osztálykirándulásra, és attól félek hogy megcsal, mert az osztálytársai teljesen gyökerek, és ilyen nyomulós f*szfejek, nem 1-nek vertem már be az arcát, amiért túlzásba vitte a hülyeségét a barátnőmmel szemben.
Lányoktól azt kérdezném, hogy ti egy komoly kapcsolat után, "2 éve vagyunk együtt", megcsalnátok-e a barátotokat, vagy kavargatnátok az osztálytársaitokkal vagy más fiúkkal akik ott vannak?
Fiúkhoz pedig az, hogy ti mit szólnátok ha a barátnőtök elmenne egy ilyen kirándulásra? És hogy viselnétek, mit csinálnátok a helyemben?
A bizalmam felé nem teljes, persze 1x sem csalt meg és nem kavart senkivel meg semmi ilyen hasonló, nagyon visszahúzódó, félénk csendes kislány.A bizalmam felé kb 70%, hülyén hangzik, igen tudom, de sokszor átvertek.
A barátnőm osztálytársai 16-17 éves ratyik.
Szóval a kérdés adott, csak kicsit idegesít ez a dolog.
Válaszotokat előre köszönöm!
18/F barátnőm 17/L
Nem az a probléma, hogy dicséred magad, mindenki dicséri magát ez az önbizalom, pl az én léezésem valószínűleg természetellenes mindig attól félek, hogy elbasz valami az utcán, hogy helyreálljon az egyensúly, de te ahogyan dícséed magad, meg az egész szöveg környezeted primitívségre utal, meg mi az, hogy "beverem mindenki pofáját aki rányomul a csajomra", talán bízni kéne benne és lerázza őket magától, azt is megértem, hogy csalódtál, de az olyan csajokat akik az általad "több f*szt fogtak.
mint kilincset" ki lehet szűrni a kinézetükből és a viselkedésükből egyszer kétszer be lehet neki dőlni egy kezdőnek, de talán még az is kiszűri csak iq kérdése, de gondolom te a nagy fene izmaiddal az ilyenekre hajtasz(tottál) így magad ástad a sírgödröd, ha meg nem akkor is gondok vannak, hogy ennyiszer bedőltél.
A végére két mondás amit elöttem is leírtak:
1. Ha a csaj megakar csalni akkor megcsal akárkinek vered be a képét
2. Az erőszak a primitívek fegyvere
U.i: sok sikert az érettségikre
Magyart írtam ma, a matek tegnap volt nekem :D
Nem tudom hol ecsetelgettem hogy én fú odamentem levertem neki egyet aztán csáknorrisz pörgőrugással kirúgtam az univerzumból, minden esetre nem láttam ilyet.
Az egyik osztálytársának azért vertem be párat, mert tesiórán felkapta az ölébe és elkezdte puszilgatni az arcát, és a barátnőm hiába mondta neki hogy takarodjon nem állt le, nem vagyok primitív, és életembe edzésen kivül 4x verekedtem, ebböl 1 az az állas volt, a többi önvédelem.
Szóval elhiszem hogy most én itt menőztem meg stb, nem azt akartam sajnálom.
Ez a kérdés kamu, de mindenesetre:
///////////Hogy is mondjam, az osztálytársai 65kilós kis csopfadttestűek, én meg 90kg kigyúrt 190 centi vagyok, remélem ezt tiszteletben tartják és nem kell eljárnia megint a kezemnek...
A barátnőm osztálytársai 16-17 éves ratyik.
nem 1-nek vertem már be az arcát
nem nagyképűsködök de elég jól nézek ki és megfordulnak utánam a lányok
ÉS EL IS LÖKTEM A PICSÁBA HOGY BETÖRT A FEJE MERT NEKILÖKTEM A FALNAK!///////////
Kigyűjtöttem a legjobb részeket. Te 18 éves kis ratyi (a te logikád szerint gondolom mondhatom ezt, mert idősebb vagyok nálad pár évvel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!