Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen pasik! Akiknek nincs bnőjük. Milyen szöveggel szoktatok odamenni lányokhoz és milyen helyeken?
Így van még a csúnya lányoknak sem kell csúnya pasi, magam is tapasztalom.
EGyébként nekem sem kell csúnya lány, csak olyan, akihez vonzódom külsőleg is, főleg mióta egy csúnya lány utasított el a legdurvább módon.
Azért sem próbálkozom csúnyáknál. Meg én sem vagyok csúnya, inkább átlagos pasi, de ezek a mai lányok túlságosan is sokat képzelnek magukról és erről a sok szánalmas pasi tehet, aki f@szbukon agyondícsérgeti őket a képeiket látva.
Én direkt nem lájkolom, meg enm írok semmi szépet ezeknek a lányoknak, mert nem érdemlik meg, nekem meg úgysem lesz haszon belőle, ha az ő amúgy is magasan szárnyaló egójukat még tovább emelem. -.-"
Majd mire jól megszedem magam pénzzel, akkor majd jöhetnek hozzám könyörögve, hogy vegyem el őket feleségül meg csináljak nekik 5 kölyköt, de akkorra én már egy kevésb szép, ámde jellemre gyönyörű teremtés büszke párja leszek. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!