Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú holnap este átjön, mert segítek neki angol nyelvvizsgára való készülésben. Eljön hozzám, csak ketten leszünk a lakásban és már annyit fantáziáltam róla. Megtennétek?
Fél éve ismerem és egyszer járni akart velem szerintem, csak én akkor pont nem akartam kapcsolatot, mert az előtte lévő nagyon megviselt, de egy buli után volt vele szexuális kapcsolatom. Meg még 3x. Eleinte csak barátok voltunk, akik szexelnek, de túl jó lett a viszonyunk és kapcsolatot akart, de én nem. Aztán ő összejött megint a volt barátnőjével egy hónapnyi mosolyszünet után, most 2 évesek, de mindig csak rosszat mondott nekem a barátnőjéről. Ahogy ők összejöttek mi nem beszéltünk, mert a csaj tök féltékeny volt mindig, de legutóbb összefutottunk a városban és beszélgettünk és én felajánlottam hogy segítek. Tehát holnap eljön és nekem ő már akkor is tetszett, de azóta belebolondultam teljesen. Holnap ha eljön, annyira megcsókolnám és lefeküdnék vele... Nagyon nagyon nagyon kívánom, minden éjjel erről fantáziálok. De a kapcsolatát nem akarom tönkre tenni, de aaaajjj... Az a csaj hülye.. Ha mondjuk ő kezdeményezne, belemennétek?
Minden esetre én már ma voltam gyantáztatni. :(
21/L
Szia
Mekkora ribanc vagy, kapd be a faszom!
üdv: egy átlagember.
"Egy fiú holnap este átjön, mert segítek neki angol nyelvvizsgára való készülésben."
Kis naiv...
"Minden esetre én már ma voltam gyantáztatni."
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!