Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angol srácnak tetszek, viszont az angolom nagyon alapszinten tart még,3 hónapja kezdtem el a 0-áról a nyelvet szerintetek lenne hozzám türelme?
"szerintetek lenne hozzám türelme?"
Kérdezd meg tőle.
"Would you have patience to teach me English?"
Vagy inkább:
"Would you teach me English?"
lesz! izgalmasabb lesz! az alapszavakat tanuld meg:
more
go
now, now
you comming? vs i comming!
:D)
Hajrá!
Én nemrég még egy hostelben dolgoztam recepciósként.
Főleg külföldiek voltak a vendégek (spanyolok, olaszok, angolok, németek stb.), de a közös nyelv az ugye az angol volt.
Én sokáig tanultam, de az évek alatt, gyakorlat hiányában, sajnos nagyon megkopott az angoltudásom és igazán ott tűnt fel, hogy te jó ég, alapvető szavak nem jutnak eszembe és hasonlók.
Viszont, tapasztalataim szerint, az oda tévedő srácok aranyosnak tartották, hogy néha furán fejezem ki magam, meg mutogatok :).
Szóval szerintem neked sem lesz ezzel problémád, főleg, ha a srác tudja, hogy most kezdtél neki nemrég.
Hajrá :).
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!