Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek, hogy kiderüljön az igazság? Félek
Szia!
Én biztos,hogy meglesném, és ha igaz ott kérdőre is vonnám, érezzék magukat ők rosszul ne Te!
De ha otthon várod meg,ezzel még neki csinálsz jót,hogy nem lesz kínos helyzetbe!
persze ez csak az én véleményem:)
Én is meglesném!Aztán kipakolnám a cuccait a lakásból(ha enyém a lakás),ha az övé,akkor pedig én eltűnnék szó nélkül minden szó nélkül.
Ezen nem lenne már mit kérdőre vonni!Felesleges a magyarázkodás.Úgyis tudod,hogy mondhatna bármit,te láttad a két szemeddel,mi történt.Megcsalásra nincs mentség.
uhhh, fene tudja... mondjuk ha ez lenne a meggyőződésem, h megcsal ,akkor biztos meg akarnám tudni az igazságot és kideríteném.
De nem hiszem h ott jelenetet csinálnék, csak meg kérdezném, ha hazajött, h nem akarja-e most az igazat mondani, h hol volt. és persze szakítanék vele, ott hagynám.
hát akkor lehet küld mást.
De valóban, az már nem egy ideális kapcsolat, ha ilyen problémák/érzések merülnek fel.
Ha meglesed őket, akkor se menj oda. Meg fognak alázni, mert a szemedbe mondják, és te törsz össze , nem ök.
Nézd meg és otthon kettesben kérdezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!