Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányokhoz és Fiúkhoz egyaránt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokhoz és Fiúkhoz egyaránt szól a kérdés! Ti megtennétek?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy a barátnőm holnap megy osztálykirándulásra, és attól félek hogy megcsal, mert az osztálytársai teljesen gyökerek, és ilyen nyomulós f*szfejek, nem 1-nek vertem már be az arcát, amiért túlzásba vitte a hülyeségét a barátnőmmel szemben.

Lányoktól azt kérdezném, hogy ti egy komoly kapcsolat után, "2 éve vagyunk együtt", megcsalnátok-e a barátotokat, vagy kavargatnátok az osztálytársaitokkal vagy más fiúkkal akik ott vannak?

Fiúkhoz pedig az, hogy ti mit szólnátok ha a barátnőtök elmenne egy ilyen kirándulásra? És hogy viselnétek, mit csinálnátok a helyemben?

A bizalmam felé nem teljes, persze 1x sem csalt meg és nem kavart senkivel meg semmi ilyen hasonló, nagyon visszahúzódó, félénk csendes kislány.A bizalmam felé kb 70%, hülyén hangzik, igen tudom, de sokszor átvertek.

A barátnőm osztálytársai 16-17 éves ratyik.

Szóval a kérdés adott, csak kicsit idegesít ez a dolog.

Válaszotokat előre köszönöm!

18/F barátnőm 17/L

2012. máj. 8. 18:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha megakar csalni, ha a szoknyájára ülsz is meg fog csalni. Ha nem akar, akkor meg engedd bárhova, nem fogja megtenni!

23/N

2012. máj. 8. 19:08
 12/32 anonim ***** válasza:
Először is biztos, hogy nem fog megcsalni az alapján amiket leírtál. Másfelől egy jó tanács: egyik lány sem szereti ha folyton ellenőrzik, és mindig bizonygatnia kell, hogy hűséges. A legjobb barátnőm pasija is szinte megfolytja őt a féltékenykedéseivel. Őt is zavarja ha elmegy osztálykirándulásra, az egyik közös barátnőnk szülinapjára sem jöhet nélküle. Attól, hogy néha a barátaival van, még ugyanolyan fontos vagy neki. Ha nem adott okot a féltékenységre, akkor bízz meg benne 100%osan. Egy idő után rá fog unni az alaptalan gyanúsítgatásra.
2012. máj. 8. 19:15
 13/32 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mit tenni, vársz, és reméled a legjobbakat... Ha tesz valamit, és elmondja, akkor szakítás, ha nem mondja el, akkor lelkiismeret furdalása lesz, és ugyanolyan szar lesz neki, mint amilyen most neked...

Egyébként szerintem semmit nem fog csinálni, ha visszahúzódó, ráadásul mindenben te voltál neki az első, akkor nem lesz másokkal ilyen engedékeny, ahhoz több idő kéne, hogy engedjen a következőnek, de a következő nem egy három napos tábor közben fog megjönni, hanem egy új kapcsolatban esetleg...

Szerintem feleslegesen idegeskedsz, mindig ott fog lebegni a szeme előtt, hogy mennyire félsz ettől, és nem fogja megtenni... És szerintem a fiúk is félnek, ha már kaptak:D

2012. máj. 8. 19:18
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, ha megbízol a barátnődben! A Barátommal én most vagyok együtt két hónapja, mégis mikor elmentem osztálykirándulásra 3 napra, nem csaltam meg, pedig nálunk is vannak nyomulós fiúk, szóval no para! :)

16/L

2012. máj. 8. 19:20
 15/32 A kérdező kommentje:

Hogy is mondjam, az osztálytársai 65kilós kis csopfadttestűek, én meg 90kg kigyúrt 190 centi vagyok, remélem ezt tiszteletben tartják és nem kell eljárnia megint a kezemnek...

Másrészről meg, hát igen, a bizalmat még építjük, mivel én megcsaltam a kapcsolat elején, hulla részeg voltam ami nem mentség, a csaj kapott le. De én elmondtam neki és megbeszéltük, Ő 100% osan bízik bennem, csak akkor féltékeny ha más lányokkal beszélek, de akkor nagyon, nem nagyképűsködök de elég jól nézek ki és megfordulnak utánam a lányok, persze ez róla is elmondható, mivel Ő meg modell.. :)

Na remélem alaptalan a félelmem :)

Köszönöm nektek! :)

2012. máj. 8. 19:24
 16/32 anonim ***** válasza:
84%

Én biztos megcsalnálak, mert egy önelégült kis p*cs vagy. Szánalmas amiket ide írsz, ha már valaki nőként néz a barátnődre bevered a pofáját? Ez azért elég gáz. Meg a húú' én egy 90 kilós kigyúrt vadállat vagyok' huhúúúúúú oda ne szaladják. Kár, hogy egy gyökér vagy.:D

Megcsaltad a barátnődet, azért kicsit gondolkozz már, meg sem érdemled a csajt. Én a helyedbe beülnék egy sarokba és égne a pofám, hogy még ide is leírtam milyen tuskó vagyok.

17/L

2012. máj. 8. 19:33
 17/32 anonim ***** válasza:
81%
Én elvből nem lépnék félre, de egy ilyen pasitól még időben menekülnék.
2012. máj. 8. 19:41
 18/32 anonim ***** válasza:
Ahogy folyamatosan reagálsz a válaszokra, kezdem azt érezni, hogy kamu kérdés...
2012. máj. 8. 19:45
 19/32 A kérdező kommentje:

Már nem nézhet ki ebben a világban senki sem jól?..

Csak mondtam hogy ez van nem kell leugatni a fejem...

Attól hogy megcsaltam, ARRÓL NEM ÉN TEHETEK ISTENEM HÁT AZ A SZERENCSÉTLEN RIBANC KAPOTT LE ÉS EL IS LÖKTEM A PICSÁBA HOGY BETÖRT A FEJE MERT NEKILÖKTEM A FALNAK!

Komolyan hát már itt is fel kell b*szni az embert, a barátnőmre életembe 1 rossz szót nem mondtam, 1 kis fájdalmat sem okoztam neki, szóval nem tudom hogy te 17 éves lányként miről magyarázol.

Erröl ennyit, nem kamu kérdés.

2012. máj. 8. 19:59
 20/32 anonim ***** válasza:
Elég gyenge lehet az idegrendszered, ha pár idegen ember véleménye felkúrja az agyadat:) Nekem akkor se kerek a történet... De nem is érdekel:)
2012. máj. 8. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!