Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem a lányokhoz szól. A mai világban beválhat-e nálatok a klasszikus udvarlás? (Szerelmes vers, virág.. )
Nekem nem, mert bennem rossz emlékeket idéz fel. Párszor átvágtak igen komolyan, ilyen rémudvarias legénykék, akik virágot hoztak, meg lesegítették a kabátot, kinyitotta az ajtót, stb... Az udvarias "jófiúktól" én viccen kívül félek. De esetemben ez az oka.
Nem érdekel, hogy nem mindenki ilyen. Én többet nem kockáztatok. A "bunkó" srácokkal én sose estem pofára. Ők valamiért mindig korrektek voltak.
De ez csak az én véleményem.
21L
Nálam abszolút.
Ez a volt páromnak nem tetszett, hogy én igénylem az ilyesmit.
24/N
Én kifejezettem igénylem is,hogy,aki udvarol nekem,az legyen "lovagias" -nem feltétlen az anyagiakra gondolok. Nálam a modern udvarlás nem vezet sokra.
20/L
Igen. Bár annak sosem örültem volna, ha első randira már virággal érkezik a fiú, azt túlzásnak éreztem volna (főleg mert sokan egy italt is sajnálnak már, és még utólag megkapná egy ember, hogy "virágot is vettem neki, aztán meg otthagyott a rib@nc"). De pár randi után kedves gesztus lehet egy szál virág, és nem feltétlen rózsa, mert az tényleg drága tud lenni.
Verset írni is jó ötlet, HA van hozzá érzéked, mert pár kiszenvedett rím jobb esetben is maximum mosolygást vált ki az emberből (általánosban). Nekem kedvesem egy hónap után írt verset, gyönyörű lett, azóta is őrzöm :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!