Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor udvaroltatok egy lánynak, nektek mennyi idő volt míg összejöttetek vele? Hetente hányszor találkoztatok vele, tehát, hogy ne tűnjön nyomulásnak, meg ráakaszkodásnak? Heti 3 belefér, ha elhívom ide-oda, vagy az már sok?
Félsiker ha tudod a hibáid és ezen kell változtatnod.
Csak arra gondolj,hogy nevetni,boldognak lenni akarsz mellette a legtöbbet,akkor játsz vele (tudod hogy értem),hülyüljetek és minden rendben lesz. Persze teret is kell neki hagyni,mert te se szeretnéd,hogy minden lépésedről tudjon. :)
Az elméletet már tudod,már csak a gyakorlat kell.
24/f
29/L
Ha megengeded, nem bírtam megállni, hogy írjak neked.
Nekem az a fiú maradt meg, aki minden nap keresett. Másnál heti 2-4X taliztunk és sokszor olyan érzésem volt, hogy nem vagyok fontos neki. Szerintem ha tényleg bejösz neki, akkor örülni fog, hogy gondolsz rá.
Szerintem ezt is fontold meg. :)
Hát először is igazad van, mert ha szeretek valakit akkor nyilvánvaló, hogy minél többet szeretnék vele lenni. Másodszor pedig, ha úgy van ahogy mondja, akkor mi lesz vele ha egyszer férjhez megy?? Külön fognak élni? Kétlem. Szerintem túl fiatal!!
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!