Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányokhoz és Fiúkhoz egyaránt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokhoz és Fiúkhoz egyaránt szól a kérdés! Ti megtennétek?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy a barátnőm holnap megy osztálykirándulásra, és attól félek hogy megcsal, mert az osztálytársai teljesen gyökerek, és ilyen nyomulós f*szfejek, nem 1-nek vertem már be az arcát, amiért túlzásba vitte a hülyeségét a barátnőmmel szemben.

Lányoktól azt kérdezném, hogy ti egy komoly kapcsolat után, "2 éve vagyunk együtt", megcsalnátok-e a barátotokat, vagy kavargatnátok az osztálytársaitokkal vagy más fiúkkal akik ott vannak?

Fiúkhoz pedig az, hogy ti mit szólnátok ha a barátnőtök elmenne egy ilyen kirándulásra? És hogy viselnétek, mit csinálnátok a helyemben?

A bizalmam felé nem teljes, persze 1x sem csalt meg és nem kavart senkivel meg semmi ilyen hasonló, nagyon visszahúzódó, félénk csendes kislány.A bizalmam felé kb 70%, hülyén hangzik, igen tudom, de sokszor átvertek.

A barátnőm osztálytársai 16-17 éves ratyik.

Szóval a kérdés adott, csak kicsit idegesít ez a dolog.

Válaszotokat előre köszönöm!

18/F barátnőm 17/L

2012. máj. 8. 18:47
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Ha visszahúzódó akkor nem igazán kell félni szvsz, előtte megbeszéled vele, vagy is megkéred, hogy még csak véletlen se tegyen semmi olyat, szerintem felesleges a félelmed
2012. máj. 8. 18:49
 2/32 A kérdező kommentje:
igen megbeszéltem vele és megigérte, a szemembe nem hazudik remélem. fél órát búcsúzkodtunk ígyis :\
2012. máj. 8. 18:50
 3/32 anonim ***** válasza:
Ha megcsal, akkor egy ordas nagy ribi és egyértelmű szakítás. Nem kell ezt túl kombinálni.
2012. máj. 8. 18:50
 4/32 anonim ***** válasza:

Ha én szívből szerelmes vagyok a srácba, akkor csak beleröhögnék a pofájába, aki nyomulni akar.

Amúgy meg nem járnék úgy fiúval, hogy nem szeretem.

2012. máj. 8. 18:53
 5/32 A kérdező kommentje:

Figyelj, szavakkal nem tudom leírni hogy mennyire szerelmes vagyok, első szerelmem nekem is és neki is, az első csókja is velem volt egészen az első szexig. Csak sajnos előtte olyan lányokkal voltam, akik több f*szt fogtak mint kilincset, én meg a hülye fejemmel mindig azt reméltem hogy na most majd megtaláltam az igazit, és hát nem.

Nekem Ő az igazi, csak tudjátok nehéz egy ilyen fiúnak ezt kibírni hogy fiúk is lesznek ott, mellesleg 100km-re van az a b*szos tábor.. :\

2012. máj. 8. 18:54
 6/32 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem fog megcsalni, leírtak alapján rendes lánynak tűnik :)
2012. máj. 8. 18:58
 7/32 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon is az, csak az elmúlt időben sokat veszekedtünk, és ma lett jó minden, úgymond tökéletes. :)

Még 1 ilyen lányt biztos hogy nem találnék, és én már szeretnék megállapodni, amit Ő szintén akar, szóval ezért is félek :(

2012. máj. 8. 19:00
 8/32 anonim ***** válasza:
Ráadásul régebb óta ismeri őket, mint téged. Ha bármit akarna tőlük, az már a kapcsolatotok előtt megtörtént volna.
2012. máj. 8. 19:02
 9/32 A kérdező kommentje:

Hát igen, de mint bizony ti is tudjátok, hogy ezek a 16-17 éves gyökerek "jó én beszélek..." nem értenek a szép szóból, és én egyébként is egy agresszív gyerek vagyok, kivéve a barátnőmmel, mellette olyan vagyok mint egy kiscica vagy hogy is mondjam... :D

Biztonságban érzi magát mellettem, kondiba járok, jól kidolgozott testem van, boxolok, kocsival viszem mindenhova, mindent megadok neki, szó szerint ki van nyalva a feneke, szóval ezt remélem nem dobná el ezek miatt a kis seggdugaszok miatt.

2012. máj. 8. 19:05
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alaptalanul aggódsz. Biztos nem azért fog tönkremenni a kapcsolatotok, mert a lány táborba megy, hamarabb megelégeli a túlzott féltékenységed. Ha az is vagy, ne mutasd ennyire, mert egy idő után fojtogató. Nagylány már, ellen tud állni más fiúknak...

25/N

2012. máj. 8. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!