Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok, ha terhesen félre menne a párotok? Nők és férfiak véleményére is kiváncsi vagyok!
Én a helyedben megbocsájtanék neki, és nem csak azért, mert babát vársz, hanem a körülmények miatt is. Elvégre nem szeretőt tart, nem szerelmes másba, és bizony a férfiaknak szüksége van a szexre. Valószínűleg azért vette fel, hogy később visszanézhesse, ezzel is feldobva a maszturbálását. Beszélj vele, mondd el neki, hogy ez rosszul esett neked, de kap még egy esélyt, mert szereted, szeretitek egymást (gondolom én). Én most a szakdolgozatom miatt hanyagolom el egy kicsit a páromat ilyen téren, de szerintem meg tudnék bocsájtani neki egy hasonló botlást, mert nagyon szeretem, és tudom, hogy mikor összejöttünk sokkal többet szexeltünk, mint mostanában...
Ráadásul már 10 éve együtt vagytok! Mi alig 2. Gondolj arra is, hogy a hormonháztartásod elég rendesen felborult a várandósság miatt, ráadásul veszélyeztetett vagy, biztos sokat stresszelsz enélkül is, nem csodálom, hogy elzavartad, de ő megértő lenne veled (gondolom nem is nyaggatott a szexel), ráadásul tudja, hogy hatalmasat hibázott. Én duzzogva, de visszavenném. Eleinte biztos nehezebb lesz megbíznod benne, de pár év és elfelejtitek. Sok sikert! 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!