Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megbocsátanátok, ha terhese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsátanátok, ha terhesen félre menne a párotok? Nők és férfiak véleményére is kiváncsi vagyok!

Figyelt kérdés
Sziasztok. 34 éves nő vagyok, 10 éve vagyok a párommal, és 37 hetes veszélyeztetett terhes. A párom annyira durva és szánalmas módon bukott le a megcsalással, hogy ha nem velem történik, azt mondom ilyen nincs. A történet röviden: Ezelőtt egy héttel voltunk UH-n a párommal. Mindig fel szoktuk venni kamerával az UH képet (jó barát a doki), most sem volt másképp, csak a kamera otthon maradt, ezért párom a telefonjával vette fel. Rá pár napra rá akartam tenni a videót a gépre, egyébként soha nem szoktam a párom telefonjához nyúlni, megnézni a dolgait, nem vagyunk már tinik. Most viszont ameddig elment tusolni kitaláltam, hogy rá teszem a gépre a videót. És ekkor hatalmas "meglepetés" ért: találtam a mappába egy olyan videót, ami felülnézetből van és a páromat egy nő elégíti ki orálisan. Gondolhatjátok mit éreztem..Azonnal kérdőre vontam, mire bevallotta könnyek közt (szó szerint) hogy nem bírta tovább az önmegtartoztatást, elment egy örömlányhoz, akit csak ezt a szolgatást vette igénybe. Én veszélyeztett terhes vagyok, hónapok óta nem volt köztünk semmi..Azt, hogy miért vette videóra nem tudta megindokolni. Elzavartam a lakásból, azóta mindennap jön könyörögni, hogy bocsássak meg, de fogalmam sincs. Hihetelenül megalázó ez az egész, egyszerűen nevetséges, hogy még videóra is vette. Más részről viszont 3 héten belül szülni fogok, ott akar lenni velem, azt mondta egyszer és utoljára volt ilyen és tudom, hogy a gyerekét nagyon fogja szeretni és jó apja lesz. Most komolyan, ti mit tennétek? Vissza tudnátok fogadni? Férfiak véleménye is érdekelne.
2012. ápr. 17. 13:45
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:

Én a helyedben megbocsájtanék neki, és nem csak azért, mert babát vársz, hanem a körülmények miatt is. Elvégre nem szeretőt tart, nem szerelmes másba, és bizony a férfiaknak szüksége van a szexre. Valószínűleg azért vette fel, hogy később visszanézhesse, ezzel is feldobva a maszturbálását. Beszélj vele, mondd el neki, hogy ez rosszul esett neked, de kap még egy esélyt, mert szereted, szeretitek egymást (gondolom én). Én most a szakdolgozatom miatt hanyagolom el egy kicsit a páromat ilyen téren, de szerintem meg tudnék bocsájtani neki egy hasonló botlást, mert nagyon szeretem, és tudom, hogy mikor összejöttünk sokkal többet szexeltünk, mint mostanában...

Ráadásul már 10 éve együtt vagytok! Mi alig 2. Gondolj arra is, hogy a hormonháztartásod elég rendesen felborult a várandósság miatt, ráadásul veszélyeztetett vagy, biztos sokat stresszelsz enélkül is, nem csodálom, hogy elzavartad, de ő megértő lenne veled (gondolom nem is nyaggatott a szexel), ráadásul tudja, hogy hatalmasat hibázott. Én duzzogva, de visszavenném. Eleinte biztos nehezebb lesz megbíznod benne, de pár év és elfelejtitek. Sok sikert! 24/N

2012. ápr. 18. 01:22
 62/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkitől. Arra jutottam, hogy szólok neki, ha eljön a szülés, mert ott nem én leszek a főszereplő, hanem a gyerek, nem fosztom meg ettől. Viszont ha hazajöhetünk egyenlőre csak látogatóba jöhet, nem cuccolhat vissza. Szerencsés helyzetben vagyunk, mert a közös lakáson kívül neki van egy anyukájától örökölt, tehát még szemét sem vagyok, korlátlan ideig van hol lennie. Aztán meglátjuk mi lesz.. Nem akarom, hogy azt gondolja ezen csak úgy túllépek, de nem akarok elzárkozni az esetleges újrakezdéstől sem, 10év az 10 év, ráadásul ugye itt lesz a kisbaba is. Viszont ha nem lesz tökéletes apa, és nem látom, hogy tényleg megbánta amit tett, és nagyon igyekszik helyrehozni, akkor ennyi volt. A videóra vétel a legrosszabb a történetben, ezt neki is mondtam, hisz eszébe juthatott volna, hogy meglátom és ez iszonyat gyomorforgató, ráadásul jól felidegesítettem magam, ami terhesen nem a legszerencsésebb. Azt mondta, tudja, hogy sosem nyúlok a telefonjához, tényleg a 10 év alatt kb. ez volt a 2. alkalom. Hát most nem jött be neki.. Véletlenek nincsennek..
2012. ápr. 18. 09:03
 63/67 anonim ***** válasza:
miért nem a saját boldogságodat helyezed előtérbe? neked jelent vmit a 1O év, de neki vajon jelent? tudod, könnyű azt csinálni, h először undoritó módon megcsal, aztán meg szanja-banja bunet.... :S
2012. ápr. 18. 19:11
 64/67 anonim ***** válasza:
Annyiféle választ kaptál-nehéz helyzet, amit igazából csak az idő old meg-mennyire bízol meg benne a továbbiakban, mennyire ölte ki belőled a szerelmet ezzel a tettel.Kategorikusan nem tudnám megmondani, hogy ezt vagy azt tenném a helyedben.Figyelj oda magadra, az érzéseidre a pár
2012. ápr. 19. 08:11
 65/67 anonim ***** válasza:
na, majdnem befejeztem...szóval figyelj arra, amit érzel...ha sokáig tart, hát sokáig tart...istenkém, ő hibázott, várhat.a szülés is érdekes lesz, mert te is szerepelsz és nem lesz könnyű ÍGY!De szerintem okosan döntöttél...minden jót kívánok, könnyű szülést és rendeződjön így-vagy úgy az életed-életetek mihamarabb.
2012. ápr. 19. 08:13
 66/67 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező jól látja a helyzetet, örülök, hogy így döntött. Pihenj sokat, ne idegeskedj, és ha meglesz a baba, kérj meg valakit, hogy segítsen, mert a szülés utáni első hetek nem valami fényesek, főleg egy ilyen eset után.
2012. ápr. 26. 15:01
 67/67 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?
2012. máj. 29. 21:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!