Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok, ha terhesen félre menne a párotok? Nők és férfiak véleményére is kiváncsi vagyok!
Szia!
Mivel a 10 év hosszú idő szerintem kapnia kéne egy esélyt.
Azzal a feltétellel hogy szépen elmondja a történetet.
Előzmény, ok, várható következmény stb... Ezeket meg kell beszélni.
Volt már olyan eset az elmúlt 10 éveben hogy adott jelet hogy esetleg félrekacsintgatott? Ha nem akkor mindenképpen meg kell próbálni.
28/F
húú,ez durva,igazság szerint,lehet,nem tudom...
Viszont,attól,h veszélyeztetett terhes vagy,ezt te is meg tudtad volna adni neki,nem?bocs,h így vájkálok az életetekben,de ilyen szituban nekem egyértelmű lett volna,hha nekem nem is szabad,azért őt még kényeztetem,mert igazából nekem az is része a sexnek,ha őt boldoggá tudom tenni...Így ne haragudj,de vmennyire te is hibás vagy,bár ez őt természetesen semmi alól nem menti fel..
Megcsalást SOHA nem bocsátok meg!
Egyszer tettem, de értelme nem volt, utána állandóan gyötört a tudat, hogy mikor teszi meg újra. Még, ha ártatlan marad utána, te akkor sem fogsz hinni neki!
Férfiként nyilván nem tudom megmondani, hogy mit érezhet egy terhes nő ilyen helyzetben, de azért van egy sejtésem.
Nem tudtam, hogy a prostikat le lehet filmezni akció közben, tehát talán ez a része sem igaz a sztorinak.
Ha félre is tenném az érzelmi részét a dolognak, akkor is ott lenne a veszély, hogy elkapott valamit, amit utána átad nekem. Ki van zárva, hogy valaha megbocsátanám ezt, a megcsalásnál nincsen megalázóbb.
Viszont egy dolog biztos: ha tényleg nem volt semmi köztetek hónapok óta, akkor felelős vagy a történtekért, hiszen a videón szereplő műveletet te is elvégezhetted volna.
Hasonló esett meg velem, annyival enyhébben, hogy cisztát operáltak ki, ezért nem volt szex. Kivágtam mint macskát dolgát végezni.
De az ő babáját hordod, felelősen viselkedsz, ő meg nem bírja kiverni magának?! Pfff
Persze, UTÁNA bőg. Előtte rúgta volna magát tökön.
Lehet, hogy legkozelebb egy honapot se birna ki.
Egyebkent oralisan te is kielegitheted igy ketlem, hogy csak ezt vette igenybe.
Ha vissza is fogadod se szulhetsz neki meg egy gyereket hiszen akkor is lehetsz veszelyeztetett...
Es a kutyabol nem lesz szalonna.
Sajnalom, hogy ilyen helyzetben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!