Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok, ha terhesen félre menne a párotok?
Nők és férfiak véleményére is kiváncsi vagyok!
Figyelt kérdés
Sziasztok. 34 éves nő vagyok, 10 éve vagyok a párommal, és 37 hetes veszélyeztetett terhes. A párom annyira durva és szánalmas módon bukott le a megcsalással, hogy ha nem velem történik, azt mondom ilyen nincs. A történet röviden: Ezelőtt egy héttel voltunk UH-n a párommal. Mindig fel szoktuk venni kamerával az UH képet (jó barát a doki), most sem volt másképp, csak a kamera otthon maradt, ezért párom a telefonjával vette fel. Rá pár napra rá akartam tenni a videót a gépre, egyébként soha nem szoktam a párom telefonjához nyúlni, megnézni a dolgait, nem vagyunk már tinik. Most viszont ameddig elment tusolni kitaláltam, hogy rá teszem a gépre a videót. És ekkor hatalmas "meglepetés" ért: találtam a mappába egy olyan videót, ami felülnézetből van és a páromat egy nő elégíti ki orálisan. Gondolhatjátok mit éreztem..Azonnal kérdőre vontam, mire bevallotta könnyek közt (szó szerint) hogy nem bírta tovább az önmegtartoztatást, elment egy örömlányhoz, akit csak ezt a szolgatást vette igénybe. Én veszélyeztett terhes vagyok, hónapok óta nem volt köztünk semmi..Azt, hogy miért vette videóra nem tudta megindokolni. Elzavartam a lakásból, azóta mindennap jön könyörögni, hogy bocsássak meg, de fogalmam sincs. Hihetelenül megalázó ez az egész, egyszerűen nevetséges, hogy még videóra is vette. Más részről viszont 3 héten belül szülni fogok, ott akar lenni velem, azt mondta egyszer és utoljára volt ilyen és tudom, hogy a gyerekét nagyon fogja szeretni és jó apja lesz. Most komolyan, ti mit tennétek? Vissza tudnátok fogadni? Férfiak véleménye is érdekelne.
en visszafogadnam. Mar ne is haragudj,de honapok ota nem volt semmi,csak mert veszelyeztetett terhes vagy es meg te vagy kiakadva? Van kezed meg szad,nem? Azert mert vkinek egy gyerek van a hasaban meg no marad, a ferjed pedig ferfi. Meg sem fordult a fejedben,h ez lesz belole,ha honapokig semmi intimitas nincs koztetek? Tenyleg nem lett volna hetente 2szer 15 perced arra,h kielegitsd? Pontozzatok le nyugodtan,de szerintem megerdemelted a dolgot. Sajnalom a ferjedet.
2012. ápr. 17. 13:56
12/67 anonim válasza:
Szégyelld magad! A föld alá süllyedhetnél! Könnyek között bocsánatot kér, te meg így bánsz vele. Térden csúszva kéne bocsánatot kérned neked, amiért nem voltál hajlandó kielégíteni. Talán a szád, kezed is veszélyeztetett?
2012. ápr. 17. 13:57
13/67 anonim válasza:
nekünk se volt szex az elejétől fogva mégse lépett félre, ha valóban egy örömlányhoz ment akkor talán még megbocsájtanék, de ha más nőhöz akkor biztos nem.
14/67 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam hónapok óta nem volt szex, volt már vetélésem, gyenge a méhszájam és nem akartam kockáztatni.
15/67 anonim válasza:
Szia!
Igen, undorító dolog volt a cumivideó.
De most csak ezért a közös kisbaba apa nélkül nőjön fel?
Igaz, kiverhette volna a férjed.
De pontosan tudja, mit veszíthet.
Adj neki egy esélyt.
Ha megbocsátasz neki, akkor a szülés után ne hanyagold el.
28/n
2012. ápr. 17. 13:59
16/67 anonim válasza:
Ott a két keze, meg a te két kezed, meg a te szád. Ezt így nem bocsátanám meg neki soha.
2012. ápr. 17. 13:59
17/67 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki! Az is aki azt írta h az én hibám, mert nem nyúltam hozzá, köszönöm h válaszolt, de akkor kicsit pontosítanám még egyszer, hogy értsétek: Hónapok óta, egészen pontosan szinte az elejétől nem volt konkrét szexuális kapcsolat, tehát nem voltunk együtt. Ettől függetlenül én az utóbbi kb bő egy hónapban nem csináltam vele (és ő sem velem) abszolút semmit. Persze, én is tudom, hogy mást is lehet használni, de az utóbbi időben egyszerűen eszembe se jutott a viziló méretű hasammal és sok egyéb gondommal. A párom se közeledett semmilyen formában. Egyénként márc.31 volt a videó dátuma. És nem tudom, hogy tényleg prosti volt-e, hiszen csak a párom variációját ismerem, aki ezt mondta nekem.
2012. ápr. 17. 14:01
18/67 anonim válasza:
Nem értem, ha ő fotózta, hogyan van rajta a párod feje a képen?
2012. ápr. 17. 14:03
19/67 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindenki a kefélésről regél itt, miközben elfelejtik, hogy itt az alapvető tisztelet hiánya a legnagyobb probléma. Ha ez a nő minden nap lecumizza, akkor is megcsalja a pasi, mert abszolút nem tiszteli, teljesen figyelmen kívül hagyja az érzéseit, a születendő gyerek érdekeit, a családot. Neki egy szopás fontosabb volt, mint az egész család, és ezért nem maradnék vele sohasem.
Aki képtelen arra, hogy a szükségben kitartson a párja mellett, az nem érdemli meg, és nincs az a könyörgés, ami ezen változtatna.
Nagyon érdekes, hogy itt mindenki könnyedén visszafogadná az illetőt, de azért megnézném, hogy a VALÓSÁGBAN mit tennétek.
2012. ápr. 17. 14:03
20/67 A kérdező kommentje:
+Nincsen rajta a párom feje a képen, csak deréktől, letolt gatyával, basszus 10 év után hidd el felismerem fej nélkül is.. A másik pedig, egyébként is felvett videó volt, na meg ő se tagadta egy percig se, felesleges is lett volna és még gázabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!