Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megbocsátanátok, ha terhese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsátanátok, ha terhesen félre menne a párotok? Nők és férfiak véleményére is kiváncsi vagyok!

Figyelt kérdés
Sziasztok. 34 éves nő vagyok, 10 éve vagyok a párommal, és 37 hetes veszélyeztetett terhes. A párom annyira durva és szánalmas módon bukott le a megcsalással, hogy ha nem velem történik, azt mondom ilyen nincs. A történet röviden: Ezelőtt egy héttel voltunk UH-n a párommal. Mindig fel szoktuk venni kamerával az UH képet (jó barát a doki), most sem volt másképp, csak a kamera otthon maradt, ezért párom a telefonjával vette fel. Rá pár napra rá akartam tenni a videót a gépre, egyébként soha nem szoktam a párom telefonjához nyúlni, megnézni a dolgait, nem vagyunk már tinik. Most viszont ameddig elment tusolni kitaláltam, hogy rá teszem a gépre a videót. És ekkor hatalmas "meglepetés" ért: találtam a mappába egy olyan videót, ami felülnézetből van és a páromat egy nő elégíti ki orálisan. Gondolhatjátok mit éreztem..Azonnal kérdőre vontam, mire bevallotta könnyek közt (szó szerint) hogy nem bírta tovább az önmegtartoztatást, elment egy örömlányhoz, akit csak ezt a szolgatást vette igénybe. Én veszélyeztett terhes vagyok, hónapok óta nem volt köztünk semmi..Azt, hogy miért vette videóra nem tudta megindokolni. Elzavartam a lakásból, azóta mindennap jön könyörögni, hogy bocsássak meg, de fogalmam sincs. Hihetelenül megalázó ez az egész, egyszerűen nevetséges, hogy még videóra is vette. Más részről viszont 3 héten belül szülni fogok, ott akar lenni velem, azt mondta egyszer és utoljára volt ilyen és tudom, hogy a gyerekét nagyon fogja szeretni és jó apja lesz. Most komolyan, ti mit tennétek? Vissza tudnátok fogadni? Férfiak véleménye is érdekelne.
2012. ápr. 17. 13:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
28%
en visszafogadnam. Mar ne is haragudj,de honapok ota nem volt semmi,csak mert veszelyeztetett terhes vagy es meg te vagy kiakadva? Van kezed meg szad,nem? Azert mert vkinek egy gyerek van a hasaban meg no marad, a ferjed pedig ferfi. Meg sem fordult a fejedben,h ez lesz belole,ha honapokig semmi intimitas nincs koztetek? Tenyleg nem lett volna hetente 2szer 15 perced arra,h kielegitsd? Pontozzatok le nyugodtan,de szerintem megerdemelted a dolgot. Sajnalom a ferjedet.
2012. ápr. 17. 13:56
 12/67 anonim ***** válasza:
20%
Szégyelld magad! A föld alá süllyedhetnél! Könnyek között bocsánatot kér, te meg így bánsz vele. Térden csúszva kéne bocsánatot kérned neked, amiért nem voltál hajlandó kielégíteni. Talán a szád, kezed is veszélyeztetett?
2012. ápr. 17. 13:57
 13/67 anonim ***** válasza:
78%
nekünk se volt szex az elejétől fogva mégse lépett félre, ha valóban egy örömlányhoz ment akkor talán még megbocsájtanék, de ha más nőhöz akkor biztos nem.
 14/67 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam hónapok óta nem volt szex, volt már vetélésem, gyenge a méhszájam és nem akartam kockáztatni.
 15/67 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Igen, undorító dolog volt a cumivideó.

De most csak ezért a közös kisbaba apa nélkül nőjön fel?

Igaz, kiverhette volna a férjed.

De pontosan tudja, mit veszíthet.

Adj neki egy esélyt.

Ha megbocsátasz neki, akkor a szülés után ne hanyagold el.

28/n

2012. ápr. 17. 13:59
 16/67 anonim ***** válasza:
32%
Ott a két keze, meg a te két kezed, meg a te szád. Ezt így nem bocsátanám meg neki soha.
2012. ápr. 17. 13:59
 17/67 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki! Az is aki azt írta h az én hibám, mert nem nyúltam hozzá, köszönöm h válaszolt, de akkor kicsit pontosítanám még egyszer, hogy értsétek: Hónapok óta, egészen pontosan szinte az elejétől nem volt konkrét szexuális kapcsolat, tehát nem voltunk együtt. Ettől függetlenül én az utóbbi kb bő egy hónapban nem csináltam vele (és ő sem velem) abszolút semmit. Persze, én is tudom, hogy mást is lehet használni, de az utóbbi időben egyszerűen eszembe se jutott a viziló méretű hasammal és sok egyéb gondommal. A párom se közeledett semmilyen formában. Egyénként márc.31 volt a videó dátuma. És nem tudom, hogy tényleg prosti volt-e, hiszen csak a párom variációját ismerem, aki ezt mondta nekem.
2012. ápr. 17. 14:01
 18/67 anonim ***** válasza:
Nem értem, ha ő fotózta, hogyan van rajta a párod feje a képen?
2012. ápr. 17. 14:03
 19/67 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes, hogy mindenki a kefélésről regél itt, miközben elfelejtik, hogy itt az alapvető tisztelet hiánya a legnagyobb probléma. Ha ez a nő minden nap lecumizza, akkor is megcsalja a pasi, mert abszolút nem tiszteli, teljesen figyelmen kívül hagyja az érzéseit, a születendő gyerek érdekeit, a családot. Neki egy szopás fontosabb volt, mint az egész család, és ezért nem maradnék vele sohasem.

Aki képtelen arra, hogy a szükségben kitartson a párja mellett, az nem érdemli meg, és nincs az a könyörgés, ami ezen változtatna.

Nagyon érdekes, hogy itt mindenki könnyedén visszafogadná az illetőt, de azért megnézném, hogy a VALÓSÁGBAN mit tennétek.

2012. ápr. 17. 14:03
 20/67 A kérdező kommentje:
+Nincsen rajta a párom feje a képen, csak deréktől, letolt gatyával, basszus 10 év után hidd el felismerem fej nélkül is.. A másik pedig, egyébként is felvett videó volt, na meg ő se tagadta egy percig se, felesleges is lett volna és még gázabb.
2012. ápr. 17. 14:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!