Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok, ha terhesen félre menne a párotok? Nők és férfiak véleményére is kiváncsi vagyok!
Vagy ha még nagyobb a bizalmi viszony, a feleség megengedi, ezzel legitimmé téve a kalandot.
nem tudom elképzelni az ilyen kapcsolatot....
Én visszafogadnám, ez az eset elég motiváló lehet a későbbi félrelépések elkerüléséhez. Tudni kell megbocsátani, cserébe kapsz valamit amit máshogy sohasem kapnál meg.
Egyébként a mai világban mindenki mindenkivel, és a párkapcsolatok azért mennek tönkre, mert ezeket nem tudják kezelni. Ha egy férfi elmegy kur***hoz az az okozat, annak van egy oka, ha a férfiállat lebukik, akkor tisztázni kell az okot, és továbblépni.
Én most az érzelmek nélküli sze**ről beszélek, ami tisztán ösztönből fakad, a barátnős érzelmi megcsalás más kategória. Én 25 éve vagyok együtt feleségemmel, valamikor 3-4 év után 1x megcsalt, nem értettem, pedig odafigyeltem rá, szerettem, sportos test és mérete szerszám is megvolt, megbeszéltük, kiderült kíváncsiságból tette mert én voltam az első neki, megbocsátottam.
Azóta 20 éve együtt vagyunk, 2 gyermek, nyugalom.
Az első gyereknél még elvontam "mariskával",a másodiknál 1x mikor már a napi alapgondolatok 90% -a du***s -on járt, hát átléptem a határt, de ennyi volt, utána megnyugodtam.
Ezt soha nem mondom el neki mert nekem ez érzelmi alapon semmit sem jelentett, olyan volt mint egy jó vacsora.
A szeknyelv ezeket "egészségügy" du***nak nevezi.
Ha szeretője van akkor viszont repülnie kell!
Remélem tudtam segíteni :)
38/F
Hú, ez a válaszoló kiütötte nálam a biztosítékot:
"adla7176 válasza:
en visszafogadnam. Mar ne is haragudj,de honapok ota nem volt semmi,csak mert veszelyeztetett terhes vagy es meg te vagy kiakadva? Van kezed meg szad,nem? Azert mert vkinek egy gyerek van a hasaban meg no marad, a ferjed pedig ferfi. Meg sem fordult a fejedben,h ez lesz belole,ha honapokig semmi intimitas nincs koztetek? Tenyleg nem lett volna hetente 2szer 15 perced arra,h kielegitsd? Pontozzatok le nyugodtan,de szerintem megerdemelted a dolgot. Sajnalom a ferjedet."
Milyen kaki kis élete lehet...szegénykém...
Már írtam ide neked.Őszinte leszek,biztos lepontoznak,de nem érdekel.Párommal közel 5,5 éve vagyunk együtt.Előttem 4,5 évig volt barátnője.Szerette, imádta.A csaj 2 éven keresztül csalta, szakítottak.Rá 3 hónapra jöttem én, ismerkedni egyikőnk sem akart,de megtetszettünk egymásnak.Azóta együtt vagyunk.1-1,5 hónapja voltunk együtt, megcsalt a volt barátnőjével.A csaj nem szerette, párom még igen, ő volt ugye a megcsalt fél ragaszkodott hozzá.Szintén orálisan volt közöttük.2 héttel később vallotta be,hogy mi történt.És azóta 1X sem!!! történt ilyen.Mindig őszintén megbeszéltük,hogy ki mit érez, mit gondol.Az első fél évünk nehéz volt,mert még szerette.Én kitartottam mellette.És múltkor mondta,hogy soha nem szeretett így senkit sem ahogy engem,mert látta rajtam,hogy nekem ő milyen fontos volt.Bocsi,hogy eltértem a témától,de így érthetőbb.Nehéz volt arra gondolnom,hogy vajon meg fog-e még csalni,...de nem tette.Van 2 éves kisfiunk.Szülés előtt 4 héttel már nem volt semmi közöttünk,nem akartuk,hogy hamarabb beinduljon a szülés.De már előtte is alig mert lefeküdni velem,hogy ne fájjon nekem,meg a picinek ne legyen baja.Viszont szájjal volt.Ha hiányolta,mind a mai napig felhozza,hogy nincs kedvem esetleg.Ha nagyon fáradt vagyok is mondom neki,hogy kipihenem magam holnapra, kevesebb munkát végzek otthon és másnapra másabb lesz.És így is van.Mi valahogy legjobb barátok is vagyunk!A szülei sem tűrnék el,hogy mással bármilyen kapcsolatot is kezdjen,csak szexuálisan sem.Apósom nem igazán kedvel (kölcsönös),de anyósom nagyon szeret és kedvelem én is őt.
Bocsi az off-ért.Ültesd le beszélgetni, és kérdezz rá,hogy hányszor volt,....és mérlegeld.Nehéz tényleg dönteni,de ott van,hogy 10 év, meg,hogy könyörög neked.Ha nem számítanál lécelne.Valamilyen szinten,igaz az,amit egyik hozzászóló írt,hogy kommunikáció hiány is van benne.Beszélgessetek sokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!