Fiúk, férfiak, ti mit tennétek, ha a párotok, barátnőtök, szeretőtök teherbe esne tervezetlenül, védekezés mellett?
Ha a párom,akkor közösen döntenénk,most még az abortusz mellett valószinű.Amig csak barátnő volt,addig szintén.
Szeretőt nem tartok,sosem tartanák
"És aztán mi lenne a gyerekkel?"
Az már nem az én gondom. Mint írtam, jelenleg, amíg nincs karrierem, nem kell gyerek. Felesleges nyűg.
Én nő vagyok, ezért nem válaszolok.
De az nagyon zavar, hogy mégis ki a fene és miért pontozza le a válaszolót???
mi a haszontalan válasz abban hogy csak azzal szexelek akivel tudom vállalni a következményeit?
másik kérdésedre: Mivel imádom,valószinű megbékélnék azzal hogy a tervezettnél hamarabb leszek apa,végülis idővel úgyis szeretnénk gyereket
nő vagyok, de nagyon nem értem ezt a női hozzáállást kérdező, hogy: "mi lenne a gyerekkel"..
nyilván gyerektartást várnál, de mire föl...ha egyértelműen megmondja a párod, hogy neki se anyagilag, se életileg nem fér bele, akkor ha nem vagy képes mégsem elvetetni, akkor gondoskodj róla te, lévén hogy Egyedül vállaltad. és itt az egyedül -ön van a hangsúly...mert ugye a férfi nem tudja elvetetni, dönteni nem dönthet, és ezt a nők előszeretettel kihasználják, és megfejik a delikvenst "gyerektartás" címen... -.-"
Kétségbeesnénk az biztos, de szerintem nem lenne szívünk elvetetni a babát. 5 éve vagyunk együtt 22 évesek vagyunk.
A párom biztosan kitartana mellettem és közösen hoznánk döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!