Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, ti mit tennétek...

Fiúk, férfiak, ti mit tennétek, ha a párotok, barátnőtök, szeretőtök teherbe esne tervezetlenül, védekezés mellett?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 21:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
Bocsánat, megint meg kell kérdeznem: És a gyerekkel mi lesz? Anyuval tudsz szakítani, de a gyerekkel nem. A gyerek az gyerek, az már ott van, és a tied. Vele mit kezdesz? És hogyan?
2012. ápr. 22. 09:45
 42/65 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó vagyok! Hát figyelj, két lehetőség lenne, vagy azt csinálom hogy semmi körülmények között nem látom se az anyját se a gyereket soha, de mivel én nem vagyok szívtelen ember, ezért szakítanék ugyan a csajjal, de a gyereket távolabbról ahogy tudnám támogatnám, főleg akkor ha lesz aktív keresetem. Együtt semmiféleképp nem akarok maradni a csajjal, mert nem vette figyelembe a kérésemet, nem tud jó döntést hozni. Ha nincs pénz minek a gyerek? most őszintén... magamat is alig tudom eltartani, minek vállaljak gyereket ilyenkor? Mondogatják a 18-13 éves lányok hogy ők már ilyenkor gyereket akarnak, minek?? Egyrészt még ők is gyerekek, másrészt el se tudják tartani, harmadrészt csak a fiatalságukat veszi el a gyereknevelés. Persze én nem vagyok a gyerekvállalás ellen, de azt majd csak 30 évesen engedhetem meg magamnak. Vagy 35...ahogy hozza az élet, de nem 20 évesen!
2012. ápr. 22. 13:41
 43/65 anonim ***** válasza:
0%
18-23 éves lányok* bocs elírtam
2012. ápr. 22. 13:42
 44/65 anonim ***** válasza:
65%

milyen szánalmas némelyik embert! Nem értitek hogy bizonyos százalék ott van mint kockázati tényező? Nem a nőt kellene hibáztatni egyből! Aki 100%-ra akar menni, ne sexeljen. Ilyen egyszerű!!!

Jöhet a lepontozás

2012. ápr. 25. 18:49
 45/65 anonim ***** válasza:
60%

34 éves férfi.

Először is gratulálni szeretnék a sok gerinctelennek, aki csak simán otthagyná a párját. Mielőtt fikciókba kezdenétek, értelmezni kéne a kérdést. Valahogy sem megcsalás, sem átverés sem hasonló nincs a szituációban.

Jó páran ki vagytok kelve magatokból, csak saját magatokra gondoltok. Ha ilyen mentalitással rendelkeztek, akkor a legjobb védekezés és a legbiztosabb, hogy nem dugod be a f.... sehová. Nem ér meglepetés!!!! Ja persze azt nem bírjátok ki.

Felhomályosítanálak bennetek.

Védekezési módszerek:

SPIRÁL : mellette ugyan úgy teherbe eshetsz.

INJEKCIÓ És GYÓGYSZEREK : Hormonálisan hatnak a női szervezetre, az az, a nő sérül hormonálisan, hogy te f...kalap biztonságosan játssz a f.... del.

GUMI : Az sem biztonságos, mert jó pár olyannal találkoztam, hogy valami agyoniskolázott kiböködte.

TEHÁT EGY NŐ KI VAN TÉVE MINDENHOGY EGY NEM VÁRT TERHESSÉGNEK!!!!!!!!!

NA DE TI MIVEL IS VÉDEKEZTEK? MILYEN ÁLDOZATOKAT HOZTOK?

BEDUGJÁTOK ELFRÖCCSEN, KIVESZITEK MEGTÖRLITEK ÉS RÉSZETEKRŐL ENNYI VOLT. TOVÁBBLÁTOK. NA DE MIT MONDANÁTOK, HA A 18 ÉVES FIATOK, ORSZÁG VILÁG ELÖTT MEGKÉRDEZNÉ, TŐLETEK, APÁM, MÉRT HAGYTÁL EL? NEKEM MIÉRT APA NÉLKÜL KELLETT FELNŐNÖM? TUDOD HÁNYSZOR LETT VOLNA RÁD SZÜKSÉGEM?

KÉRLEK MOND MEG HÁT, MÉRT DOBTÁL EL? MÉRT NEM SZERETTÉL???

NA ERRE MIT MONDANÁTOK.

TUDJÁTOK A TI HOZZÁ ÁLLÁSOTOKKAL, TUTUJKÁZZÁTOK A JANCSIKÁT EGYEDÜL. MAX ATTÓL A PENÉSZ SZAPORODIK ÉS MINDENKI NYER NEM CSESZEL SZÉT 2 ÉLETET, MERT BAL...VAGY. Na röviden ennyi lenne.

A kérdésre válaszolván.

Én boldog lennék akkor is, meg sem fordulna a fejemben, hogy elhagytam őket, hisz onnét tol egy boldog család vagyunk, boldogan mutogatnám, hogy van egy kisbabám és boldog apukaként élnék tovább :)

2012. ápr. 25. 18:59
 46/65 anonim ***** válasza:
20%

Hűű, most aztán jól megmondtad! Attól, hogy bekapcsolod a caps lock-ot, még nem lesz nagyobb súlya a mondandódnak.

Mit mondanék a gyereknek?

"Kedves fiatalember! Azért hagytalak ott (anyáddal együtt), mivel egy becsúszott gyerek voltál. Nem voltunk rád felkészülve és annak ellenére, hogy anyáddal megbeszéltük, hogy ha mégis baj lenne elvetetjük a gyereket, ő megtartott. Nekem viszont nem volt szükségem gyerekre, ahogy most sincs, és nem is lesz soha! Neked pedig nincs szükséged egy olyan "apára" aki nem kíváncsi rád. Viszlát, sok szerencsét!"

Kb. ezt mondanám.

2012. ápr. 25. 23:08
 47/65 anonim ***** válasza:
54%
Becsúszott gyerek? És a becsúszott gyerwek nem ember, szeretni sem kell, tudomást sem kell venni róla. Ehhez csak gratulálni tudok. Annak idelyén más csúszott be, ha nem csúszott vólna be, nem lett volna gyerek.
2012. ápr. 26. 05:47
 48/65 anonim ***** válasza:
38%

tegnap 23:08-as nak üzenem, hogy bár ő is lett volna becsúszott gyerek és elvetették volna akkor nem írna hülyeségeket. Álomvilágban élsz barátom!!!

28\N és 3 gyerek anyukája

2012. ápr. 26. 06:03
 49/65 anonim ***** válasza:
63%

42es vagyok!

Azért én nem lennék ilyen szívtelen ahogy az előttem szóló kifejezte magát. Azért mégis az én gyerekem, és igenis kíváncsi vagyok rá. De viszont ha tényleg becsusszanna egy gyerek 20 éves koromban, MEGIJEDNÉK. Mert egy gyerek nagy felelősség, és rögtön az első gondolatom az lenne hogy fogom eltartani, szép dolog egy új életet a világra segíteni, de akkor a szülő élete megy tönkre, amilyen helyzetben épp van. Mindent fel kell áldoznia 20 évesen a gyerekéért. Be kell állnia végzettség nélkül kubikolni, vagy olcsó munkásnak valahol hogy legyen mit ennie a csajnak és a gyerekemnek. Az apa issza meg a levét, így nem is csoda ha sokan azt mondják inkább szakítanak ha a barátnőjük, szeretőjük meg akarja tartani. Ez nem vicces dolog, egy gyerek nagy felelősség, ha nincs kereset nem kell a gyerek. Ki lehet forgatni a szavaimat, de úgyis tudok rá ésszerűen reagálni, előre megmondom. 20/F

2012. ápr. 26. 10:03
 50/65 anonim ***** válasza:
43%

"tegnap 23:08-as nak üzenem, hogy bár ő is lett volna becsúszott gyerek és elvetették volna akkor nem írna hülyeségeket. Álomvilágban élsz barátom!!!

28\N és 3 gyerek anyukája"

1., Köszönöm a jó kívánságokat, sajnos már elkéstél vele. ;)

2., Álomvilágban az él, aki csak úgy bevállal egy be nem tervezett gyereket. Nálam nem véletlenül nincs gyerek tervezve.

3., Nem vagyok a barátod.

4., Kutyát nem érdekli hány gyereked van. Irreleváns.

2012. ápr. 26. 15:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!