Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak, ti mit tennétek...

Fiúk, férfiak, ti mit tennétek, ha a párotok, barátnőtök, szeretőtök teherbe esne tervezetlenül, védekezés mellett?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 21:18
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
43%

Egyetértek az egyik hozzászólóval.

Ha a férfi RENDESEN védekezik és egyértelműen megmondja, hogy nem akarja a gyereket, akkor a nő dönthet. Vagy elveteti, vagy vállalja egyedül. De akkor tényleg egyedül vállalja, ne úgy hogy "de majd fizet gyerektartást" meg "úgyis meggondolja magát mint a filmekben"

2012. ápr. 16. 22:49
 12/65 A kérdező kommentje:

Az "és mi lesz a gyerekkel?" egy objektív kérdés volt a részemről, nem "női hozzáállás". Merthogy a válaszoló azt írta, hogy ha nem veteti el, akkor szakít a lánnyal. Azt addig értem, hogy szakít, és akkor no kapcsolat, de ha "nem veteti el", akkor a gyerek még mindig ott van, ha kapcsolat nincs is. Nem értem mi nem érthető a kérdésemen. Pl. több opció is van, itt van pl rögtön kettő:

A. vállalja a gyereket, szereti, fizeti, neveli, de az anyját nem.

B. Nem vállalja a gyereket, és kivárja, hogy anyu perel-e, vagy sem.

Szóval ilyenekre lettem volna kíváncsi, hogy adott esetben egy férfi hogy döntene. Semmi személyes(kedés) nem volt benne.

2012. ápr. 16. 23:33
 13/65 Missi_Key ***** válasza:
45%
ez esetben bocsánat, vedd úgy hogy egy off véleményt fejtettem ki, csak eléggé vádlóan hangzott a kérdésed, ((holott nincs miért vádaskodni egyértelmű nem + védekezés esetében.))
2012. ápr. 17. 00:10
 14/65 A kérdező kommentje:
Ezt én nem akarom eldönteni, hogy van-e, vagy nincs miért vádaskodni, szimplán csak kérdeztem. De egyébként maga az eredeti kérdés sem az abortuszra van "kihegyezve", fölösleges belőle abortuszcentrikus csatateret kreálni. Hiszen annyi féleképpen lehet reagálni egy ilyen eseményre, rengeteg minden lejátszódhat egy férfiban is, nem csak a nőben, és érdekel, hogy ki hogyan kezeli/kezelné a dolgot. nem kell rögtön "ugrani" arra, hogy abortusz, vagy nem abortusz.
2012. ápr. 17. 00:24
 15/65 anonim ***** válasza:
74%
Beperelném a gyógyszergyárat és boldogan élnénk míg meg nem halunk.
2012. ápr. 17. 00:27
 16/65 anonim ***** válasza:
86%
Lehet én vagyok a szentimentális, de én kicsit kiakadtam egy két válaszon, ha nem vetetik el, akkor otthagyja a babával együtt. Fene nagy szerelem lehet. Szerintem, aki ilyen esetben otthagyná, az nemhogy nem szerelmes, de még szeretni se szereti.
2012. ápr. 17. 06:59
 17/65 anonim ***** válasza:
13%

A gyógyszergyár beperelése nem fog működni, mert a gyógyszer 99,99 %-ban véd. 0,1 %-ban nem. Bene volt a tájékoztatóban, h terhes lehet? Igen. Akkor ennyi.

A szentimentálisnak: én jogosnak érzem a szakítást ilyen esetben. szerinted az a nő mennyire szerelmes, ha titokban, sunyiban teherbe esik, vagyis átveri a pasiját? ez csak számítás, nem szerelem. Rengeteg nő így oldja meg pl., h évekig ne kelljen dolgoznia. Vagy hónapokig ne kelljen szexelnie. Pasi meg vállalhat túlórát, másodállást. Én is kiakadnék a helyében.

2012. ápr. 17. 08:38
 18/65 anonim ***** válasza:
12%
ja és ne jöjjetek azzal, h védekezés mellett. 8 éve tablettázok. Antibiotikum, hasmenés, hányás, elfelejtett tabletta esetén óvszert kell kell használni 1 hétig. Benne van a tájékoztatóban. szóval ha mindent jól csinál egy nő, nem esik teherbe gyógyszer mellett. Itt meg tele van ilyenekkel ez az oldal. Pasik, be ne vegyétek ezt a dumát! aki kihagy a döntésből, az szemét, megérdemli, hegyedül maradjon.
2012. ápr. 17. 08:42
 19/65 anonim ***** válasza:
92%
Én lány vagyok de páromnak megvan a válasza, mert beszélgettünk róla: Ha teherbe esnék megtartanánk de ha a tudta nélkül elvetetném elhagyna.
2012. ápr. 17. 09:01
 20/65 A kérdező kommentje:
08:42-es, hülyeségeket beszélsz. Nem tudod, amig egyszer nem jársz rosszul.
2012. ápr. 17. 09:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!