Fiúk, férfiak, ti mit tennétek, ha a párotok, barátnőtök, szeretőtök teherbe esne tervezetlenül, védekezés mellett?
Egyetértek az egyik hozzászólóval.
Ha a férfi RENDESEN védekezik és egyértelműen megmondja, hogy nem akarja a gyereket, akkor a nő dönthet. Vagy elveteti, vagy vállalja egyedül. De akkor tényleg egyedül vállalja, ne úgy hogy "de majd fizet gyerektartást" meg "úgyis meggondolja magát mint a filmekben"
Az "és mi lesz a gyerekkel?" egy objektív kérdés volt a részemről, nem "női hozzáállás". Merthogy a válaszoló azt írta, hogy ha nem veteti el, akkor szakít a lánnyal. Azt addig értem, hogy szakít, és akkor no kapcsolat, de ha "nem veteti el", akkor a gyerek még mindig ott van, ha kapcsolat nincs is. Nem értem mi nem érthető a kérdésemen. Pl. több opció is van, itt van pl rögtön kettő:
A. vállalja a gyereket, szereti, fizeti, neveli, de az anyját nem.
B. Nem vállalja a gyereket, és kivárja, hogy anyu perel-e, vagy sem.
Szóval ilyenekre lettem volna kíváncsi, hogy adott esetben egy férfi hogy döntene. Semmi személyes(kedés) nem volt benne.
A gyógyszergyár beperelése nem fog működni, mert a gyógyszer 99,99 %-ban véd. 0,1 %-ban nem. Bene volt a tájékoztatóban, h terhes lehet? Igen. Akkor ennyi.
A szentimentálisnak: én jogosnak érzem a szakítást ilyen esetben. szerinted az a nő mennyire szerelmes, ha titokban, sunyiban teherbe esik, vagyis átveri a pasiját? ez csak számítás, nem szerelem. Rengeteg nő így oldja meg pl., h évekig ne kelljen dolgoznia. Vagy hónapokig ne kelljen szexelnie. Pasi meg vállalhat túlórát, másodállást. Én is kiakadnék a helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!