Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok, ha terhesen félre menne a párotok? Nők és férfiak véleményére is kiváncsi vagyok!
Hát nemtudom. Nehéz eset, mert nem hiszem el, hogy pár hetet nem lehet kibírni úgy hogy nő nem nyúl hozzá. Másrészről legalább biztos lehetsz benne, hogy lelkileg nem csalt meg, mert egy örömlánnyal csinálta.
Én adnék neki szerintem egy esélyt, főleg, ha nem az a tipus aki mindennap más csajjal flörtölget.
Szerintem ha nem bocsájtasz meg neki és nem adsz még1 esélyt a kapcsolatotoknak, akkor ezen fogsz agyalni, hogy mi lett volna ha... Márcsak ezért is megpróbálnám.
28/n
Szerintem fogadd vissza, de még egy ilyen alkalom kiderül örökre szabadulj meg tőle. Én még nem voltam ilyen helyzetben, de haverom pontosan ugyan ezt csinálta amikor a felesége terhes volt, azóta viszont nem tett ilyent. Persze nem vette fel kamerával így ott nem is derült ki.
24F
Én férfi vagyok, de szerintem a megcsalás semmilyen esetben sem megbocsátható. Szerintem teljesen alap dolog, hogy ha az ember párkapcsolatban van és szeret valakit akkor mellette nem létezik másik Nő vagy Férfi. Te szíved alatt hordod a gyermeketeket, ő meg közben k*rvázik? Én is sírnék magamon, ha ennyire szánalmas lennék.
Elhiszem, hogy már állt neki, de akkor maszturbáljon. Most ennyi erővel ha később bármilyen ok miatt nem tudtok x ideig szexelni az a megoldás, hogy elmegy máshoz? Én nem tudnék már bízni benne a helyedben.
Komolya mondom, ezen a sztorin majdnem elsírtam magam. Egyszerűen annyira durva és megrázó számomra, hogy könnyes a szemem.
Mert egyszerűen csak arra tudok gondolni, hogy basszus...minden pasi ilyen? Mi lenne, ha velem is ez történne?
Fogalmam sincs mit kellene tenned, én sem tudom mit tennék.
Hisz az egyik oldalon ott van 10 év és egy közös gyerek, a másikon a legeslegundorítóbb dolog, amit tehet vki egy olyan emberrel, akit elvileg szeret.
Oké, hogy hiánya volt, de miért nem a feleségnek mondta? Hiszen a kérdező azt írta, hogy a férfi nem szólt, csak befordult este az ágyba.
Ha annyira hiánya volt, miért nem mondta a kérdezőnek, hogy ugyan tegyen már vmit?
Mert ha még az lett volna, hogy noszogatja az asszonyt, de az asszony az istenért se csinálja meg, akkor még vmennyire megérteném (de megmondom őszintén, hogy akkor sem, hiszen 4 hetet azért igen is ki lehetne bírni. Nem állatok vagyunk basszus), de így????
A hideg futkos a hátamon. Ráadásul még fel is veszi....iszonyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!