Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy nem hajlandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nem hajlandó semmiért fizetni a barátom? L/18

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a barátommal (F/18) ,de ez csak mostanában kezdett engem zavarni. Soha semmilyen ajándékot nem vett még nekem az egy év alatt (pedig csak valami apróságra vágytam volna szülinapomra meg karácsonyra!) és kicsit sem érzi magát zavarba attól,hogy én adtam neki apró ajándékot ezeken az ünnepeken. Az óvszert is mindig az én dolgom megvenni. Azt tudom róla,hogy átlagosan élnek a családjával, tehát nem az lehet az oka,hogy neki semmire sem telne.

2012. ápr. 12. 05:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
hú de durva!!! Én is sokmindent fizetek, de a páromis, mondjukj nem tesszük mérlegre, az óvszert nálunk is én veszem, mivel ő nem nagyon jár vásárolni- az izzadtsággátlóját is én veszem XD- de étteremben, kocsmában ő fizet, mozijegyet is...stb
2012. ápr. 12. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!