Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem hajlandó semmiért fizetni a barátom? L/18
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a barátommal (F/18) ,de ez csak mostanában kezdett engem zavarni. Soha semmilyen ajándékot nem vett még nekem az egy év alatt (pedig csak valami apróságra vágytam volna szülinapomra meg karácsonyra!) és kicsit sem érzi magát zavarba attól,hogy én adtam neki apró ajándékot ezeken az ünnepeken. Az óvszert is mindig az én dolgom megvenni. Azt tudom róla,hogy átlagosan élnek a családjával, tehát nem az lehet az oka,hogy neki semmire sem telne.2012. ápr. 12. 05:06
1/21 anonim válasza:
na itt láccik ki az úr a háznál:D
2/21 anonim válasza:
Pénzéhes ribanc. Minek jársz te ilyennel? Csak kihasznál a francba. Nem tudhatom mit érzel iránta, de ha semmit se vesz neked soha és még csak nem is gondol rád ünnepekkor akkor nem is szeret igazán. Jobb nőt érdekemelsz.
3/21 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány..
2012. ápr. 12. 06:39
4/21 anonim válasza:
Egyszerűen figyelmetlen,önző, vagy ezt látta otthon, erre nevelték. Miért nem szólsz neki, hogy ez neked nem tetszik?
5/21 anonim válasza:
Nem normális, furcsa, hogy ez kérdés egyáltalán. Születésnapra, karácsonyra azért igenis illik valami jelképeset venni az asszonynak, a gumit meg pl mindig én fizettem. Ez a srác vagy annyira anyu kedvence, hogy egyedül eszébe sem jutnak ilyen dolgok, vagy most elképzelte magát, mint nagy macsót, akinek még az óvszert is megveszi az asszony, csak, hogy neki jó legyen. Mindenesetre mielőtt bármi következtetést levonnál az itteni válaszokból, ezt beszéld meg vele. Ja, és légyszi' majd mondd is el, mit mondott, mert ez így érdekes...
6/21 A kérdező kommentje:
majd legközelebb,ha ilyen lesz beszélek vele.
mostmár nagyon zavar,de emiatt azért nem szakítanék
2012. ápr. 12. 07:07
7/21 anonim válasza:
Lehet, hogy nem adnak rá pénzt a szülei, de ettől még bunkóság.
8/21 anonim válasza:
az ovszert te kell vegyed? :)))))))) szerintem a tag onzo de nagyon. vannak ilyen betegesen kihasznalo emberek a vilagon. en is ismerek egy parat! :D mond azt neki hogy ha ezutan szeretkezni akar veled akkor o kell vegye az ovszert! lasd mi fog tortenni.
9/21 anonim válasza:
Tisztára ugyanez volt az exemnél is. Bárhová mentünk, vagy vásároltunk, én fizettem. Ő soha nem fizetett semmit, szülinapomra, névnapomra soha nem kaptam semmit. Pedig én sem valami nagy dologra vágytam, hanem apróságokra.
5 évig voltunk együtt, és 2 évig én tartottam el, mert ő lusta volt dolgozni.
A Párod, ha már elmúlt 18 éves, nyugodtan mehet dolgozni, ha még tanul, akkor diákmunkára!
27/L
10/21 anonim válasza:
Szerintem ez über gáz!!!!
Mi az,hogy még az óvszert is te veszed,atyaég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!