Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem hajlandó semmiért fizetni a barátom? L/18
szegény lány...:/
pedig a pasi "dolga" hogy apró cseprőségekkel meglepje a lányt, vegyen óvszert, stb...sztem ez evidens.
engem pl konzervatívan neveltek...
szinte minden randin én fizetek, de megmondoma csajomnak, hogy szarul megy nekem is, kevés pénzem van, és ehhez tartsa magát.
"Pénzéhes ribanc. Minek jársz te ilyennel? Csak kihasznál a francba. Nem tudhatom mit érzel iránta, de ha semmit se vesz neked soha és még csak nem is gondol rád ünnepekkor akkor nem is szeret igazán. Jobb nőt érdekemelsz."
Azt a büdös...:D Ennyire lehet valaki elvakult nőgyűlölő, hogy egy ilyen egyértelműen fogalmazott kérdésnél is meg van győződve róla, hogy a "vétkes" fél a nő:D
A barátoddal az a legfőbb gond, hogy végtelenül önző. Így látatlanban is biztos vagyok benne, hogy jobbat érdemelnél. Ajándék gyanánt nem is visz el sehova? Semmi?
Én leülnék vele megbeszélni ezt. Mi általában felezzük a költségeket, de van hogy én hívom meg a párom, van hogy ő engem. Ünnepekre is készülünk mindig valami aprósággal.
A fogamzásgátlómat én veszem meg, de nem kérem a felét, mert nem vág földhöz az a havi 3000 Ft.
Kérdezd meg mi ennek az oka, és mondd meg neki, hogy az óvszert is egyszer vegye meg ő, egyszer meg te és hogy fontos neked, hogy valamivel megemlékezzen a fontos ünnepeidről (akár egy tábla csokival is).
Szerintem mond meg neki nyugodtan, hogy vagy ő fizet innentől kezdve mindent, vagy heló. Kb. több tízezer szabad normális srác van, akinek nincs csaja, szerintem egyből rádnyomulnának és persze mindent fizetnének.
A fizetésnél nem az anyagi része a lényeg, hanem, hogy szívehölgyét ezzel kitünteti, megajándékozza, megtiszteli.
Persze néha mondhatod, hogy ezt vagy azt az apróságot te szeretnéd fizetni, de 99%-ban ő fizessen mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!