Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan akit nem ért meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akit nem ért meg a férje? Hibá mondom, hogy mi a problémám vele, mit szeretnék máskép, nem hogy változtasson de még a tényeket sem hajlandó elfogadni, megérteni.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy én sem vagyok tökéletes és nagyon ígyekszek mindenhez úgy viszonyulni, ahogyan azt ő elvárja, de úgy gondolom ez társas játék. Hasonló tapasztalatokat - megoldásokat szívesen olvasnék.
2012. márc. 14. 09:53
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Mind ha róla mírtad volna. Meg se hallja hogy mondok neki valamit.Hiába várok a támogatására. :((((

Csak én már ott tartok hogy kikészültek az idegeim és nyugtató kell.

Félek hogy a végén bedilizek.

Én próbáltam már vele beszélni minden féle módon.Nem is válaszol. Hagyjam aludni, ne szekáljam.... ezek a válaszok többnyire.Vagy még ennyi se, csak egyszerüen nem válaszol.Szerinte minden rendben.Én ugy vok vele ha nem lennének a gyerekek, vagy az anyagi helyzetem engedné, elhagynám.Persze szeretem nagyon de nem akarok így megöregedni. Én is kértem már hogy változzon, épp hogy nem röhögött csak ki.

Hiába sírok sokszor végig az ágyban egy egy éjszakát, nem kérdi meg hogy mivan.Sose kér bocsánatot ha hibázik, pedig én mindig kérek ha hibáztam. Nem törödik semmivel ami velem kapcsolatos.Én tényleg abban látom a megoldást hogy külön menni, és hátha megjönne az esze ha azt látná hogy elveszíthet.De erre sajnos nincs módom. Bár tudnék neked mondani valami hasznosat, mert az azt jelentené hogy megoldottam a problémám. Sajnállak és együtt érzek veled.

2012. márc. 14. 10:00
 2/34 anonim ***** válasza:

"..nagyon ígyekszek mindenhez úgy viszonyulni, ahogyan azt ő elvárja.."

Ez a baj. Sajnos ezért kevesebb a házasság, ezért több a válás, mert az emberek már annyira antiszcok, nem tudnak egymással bánni, nem tudnak magukkal bánni rendesen. Szeritned a kapcsoalt arról szól, hogy oylanok legyünk ,amilyennek a másik akar látni? Persze egy-egy dolgoban lehet változtatni, de ez a görcsös igyekezet, hogy megfelelj, ez elfogadhatatlan.

Hiába az internet, hiába a telefon, hiába a sok szórakozóhely, az emberek nem udnak bánni egymással.

2012. márc. 14. 10:07
 3/34 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel, hogy nem írtok példákat.

Megítélni vagy segíteni csak akkor tudunk, ha ismerjük a tényeket.

Elég nagyvonalakban írtátok le a problémát.

2012. márc. 14. 10:09
 4/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom kérdezőnél pontosan mi a probléma de nálam pl. nincs testi kapcsolat, csak nagyon ritkán kíván meg, ő jár szórakozni kikpacsolodni viszont engem nem sűrűn visz el.Nem nagyon segít a gyerekek körül pedig nagyon nehéz velük.Nem bújik hozzám nem érint meg. Soha nem mond annyit se hogy csinosan öltöztem fel vagy hasonló.Magányos vok és ő ezt nem érti meg.Ha valamit nem csináltam meg neki, akkor igenis szóvá teszi de ő cserébe nekem semmit meg nem tesz.Nem beszélget velem másról csak az anyagi dolgokról, hogy hogyan hova tegyük a pénzt, hogy osszuk be stb. Hát kb. ennyi.Bár még fokozhatnám de nincs értelme.Jah és első voltam.
2012. márc. 14. 10:36
 5/34 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak. Tényleg egyforma cipőben járunk. Én már próbáltam, hogy elköltöztem, de volt sírás-rívás, könyörgés, ígéret amire visszamentem. Minden szép és jó volt ideig-óráig.
2012. márc. 14. 10:37
 6/34 anonim ***** válasza:
Na én is kipróbálnám de nincs hova elköltöznöm, és egyedül nem menne két kisgyerekkel. :(
2012. márc. 14. 10:43
 7/34 anonim ***** válasza:
93%

Nem benneteket akarlak oltani, csak azt tudom, hogy nekem nemrég lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak, amiben ugyanezt éreztem, és utólag tiszta fejjel teljesen másképp látom a dolgokat. Úgyhogy feltennék néhány kérdést: ti odabújtok hozzá? Ti megpuszilgatjátok? Vagy csak tőle várjátok el? ki vagytok hegyezve a pozitív dolgokra is annyira, mint a negatívakra? Keresitek benne a jót? Ha valami apróság jól esik, azt természetesnek veszitek, vagy elő veszitek a bűbájt, és megköszönitek és elmondjátok mennyire jól esett? Én ezt látom a legnagyobb hibánknak, hogy ami oké azt természetesnek vesszük, és keressük a hibát minden másban. Szerintem állati fontos lenne, hogyha valamiben megpróbál igyekezni, vagy a legapróbb hajlandóságot mutatja rá, hogy igyekezzen (és persze, hogy elbénázza, hiszen már ő is tele van tüskékkel nincs meg a határozottsága) akkor megkapja a pozitív megerősítést?

Ha valami úgy van, ahogy nem akartátok, hogy legyen, akkor hogyan reagáltok? Megsértődtök? A sértettség a legrosszabb reakció amit adni lehet szerintem. Utólag látok egy csomó helyzetet, amiben megsértődtem, ahelyett, hogy bűbáj mosoly, az amit csak egy nő tud és nyünyögés, hogy de szívem én úgy szeretlek, olyan jól esne, légyszikérlek!

Felhánytorgattok régi sérelmeket, vagy tudtatok húzni egy vonalat?

Akit nem kíván a párja: próbáltad már szopással ébreszteni? :) Tudom, mikor benne vagy, marha nehéz félretenni a büszkeséget és a sértettséget, könnyebb úgy hozzáálnni, hogy na majd persze, majd még pont én teperjek, mikor igazából én vagyok a nő, és engem kéne tenyéren hordozni?!

2012. márc. 14. 10:49
 8/34 anonim ***** válasza:
És mik a problémák kedves kérdező, miben fafejű a párod, férjed
2012. márc. 14. 10:50
 9/34 anonim ***** válasza:
Na én igen is oda bújok, vissza még egy ölelést se kapok.Próbálom megcsoolni és max vissza puszil. Én ráakarok mászni és kijelenti hogy nem , majd holnap!!!! Szopás???Van bőven én már rég félre tettem a büszkeségem.Sőt jól megvok alázva. Apróságok???Nincsenek , én mindig elmondom neki hogy mennyire szeretem, és büszke vok rá.most fogyizik és én segítek neki, már sokat fogyott, és megmondtam neki hogy nagyon büszke vagyok az eredményei miatt. Még sorolhatnám, de lehet hogy nálatok te így szurtad el.Csak hogy én ezeket mind megteszem, így nincs mit elszurnom. Jah és nálunk sosincs úgy semmi ahogy én szeretném.Magamnak venni se merek nagyon semmit mert azonnal felháborodik hogy szorom a pénzt.De ő azért hódol egy két hobbynak. Nálad akkor más mint nálam ezek szerint. Első válaszoló voltam.
2012. márc. 14. 10:54
 10/34 anonim ***** válasza:
Ja, hát ebben meg az a nehéz, hogyha félreteszed a büszkeséget, akkor meg az a baj. Marha kényes egyensúly ez, mert ugye aki éppen sündisznó (nálunk ez én voltam) azt leginkább felpofozni kéne, nem puncsolni neki, mert a puncsolástól meg ugye még sündisznóbb lesz, és ott már bejátszik az is, hogy valahol a tudata mélyében ott a lelkiismeret, ami azért jelzi neki, hogy ő maga nem oké, de ha ennek ellenére megkapja a kedvességet, akkor az csak méginkább frusztrációt okoz benne. Legalábbis nálam ez volt, hogy szegény hiába jött, hiába kedveskedett, csak méginkább dacos voltam és sértett, mert az motoszkált bennem (persze akkor nem így láttam, ezt is csak utólag látom) hogy én magam nem vagyok megfelelő, szégyeltem magam a viselkedésemért, és méginkább csak szurkálással reagáltam. Szörnyű ez, hogy ki kell lépni valamiből, hogy meglásd mit csináltál rosszul. Én a végén már biztos voltam abban, hogyha szétmegyünk, akkor két hét alatt rájövök, hogy mit hogy kellett volna, ezért is kezdeményeztem, hogy menjünk szét, mert bíztam benne, hogy akkor kitisztul a kép, csakhát ezt csúnyán megszívtam mert az ő részéről már nicns visszaút, felszabadult attól, hogy szétmentünk.
2012. márc. 14. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!