Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalas problémám van. Feleslegesen aggódok szerintetek?
Járok egy sráccal, akit egy ilyen társkereső oldalon ismertem meg. Valamelyik nap megemlítette, hogy ő több ilyen oldalon is fent van... Néha megnézem, hogy azon az oldalon belépett-e, amelyiken "megismertem". De ki tudja, hogy a többit milyen gyakran használja...
Átvertek már párszor, pedig nem vagyok naiv... De már nagyon bizalmatlan vagyok mindenki felé :( Szerintetek van félni valóm?
Neked kell ismerned a srácot, de nem feltétlenül aggódnék.
Mióta jártok?
Hát én se örülnék.. De azt azért mégse kérhetem, hogy törölje. Én se töröltem a profilomat. Meg is mondtam, hogy elolvasom az üzeneteimet, elutasítom őket, stb.
De ahol én fent vagyok, le is tud "nyomozni", tehát hogy mikor léptem be például.
De én a többi oldalon nem tudom őt "lenyomozni". (nem találtam erre jobb szót..)
1 hét az semmi, még járásnak is alig nevezném.
Én annak idején a csajozas.hu-n, kb. fél év után inaktiváltam magam, és most 4 év egy esküvő és egy gyerek után is szerintem megvan a profilom, bár már az adatokra nem emlékszem...
Jó, a tiéd 1 példa..
Nálam már a kapcsolat elején is fontos az, hogy ne legyen senki más rajtam kívül. Vagy ez nagy kérés? :/
én is próbálkoztam a társkereső oldalakkal,de szerintem nincs sok értelme.mert aki ott be mutatkozik, úgyis a leg jobbat mutatja,és nem említi a hibáit.
nálad ha épp használja a "párod" úgy hogy nem akar veled lenni,jobbat akar keresni,de addíg is kell neki csaj.szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!