Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társkereső oldalas problémám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalas problémám van. Feleslegesen aggódok szerintetek?

Figyelt kérdés

Járok egy sráccal, akit egy ilyen társkereső oldalon ismertem meg. Valamelyik nap megemlítette, hogy ő több ilyen oldalon is fent van... Néha megnézem, hogy azon az oldalon belépett-e, amelyiken "megismertem". De ki tudja, hogy a többit milyen gyakran használja...

Átvertek már párszor, pedig nem vagyok naiv... De már nagyon bizalmatlan vagyok mindenki felé :( Szerintetek van félni valóm?

2012. jan. 1. 14:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem nagy kérés.

De szerintem normális önértékelés mellett nem kell ezen felhúznod magad.

Esetleg annyit megtehetsz a boldogságotokért, hogy most a párkapcsolat elején lefixáljátok a határokat.

Mi az ami engedélyezett és mi az aminek nem örülnétek.

2012. jan. 1. 14:32
 12/19 A kérdező kommentje:

Randizgattunk már jó pár hete, és nem csak a jó oldalát ismerem :)

Én is használom azt az 1 oldalt arra, amit leírtam. Nem keresek senkit, és ezt neki is megmondtam. De ő nem reagált semmit...

2012. jan. 1. 14:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Álnévvel teszteld!
2012. jan. 1. 14:49
 14/19 A kérdező kommentje:
Neeem, azért ennyire messzire nem mennék..
2012. jan. 1. 15:00
 15/19 A kérdező kommentje:

Amúgy amikor szóba hoztam neki ezt, hogy belépett, azt mondta, hogy csak megnézte a képeimet (tényleg megnézte az adatlapomat).

Itt jött szóba, hogy ő több oldalon is fent van, és hogy azokon is keresett engem, hátha fent vagyok..

Olyan aranyos és normális srác, de ki tudja.. :((

2012. jan. 1. 15:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Fölöslegesen túlaggódod a dolgot.
2012. jan. 1. 15:45
 17/19 A kérdező kommentje:

Így gondoltam akkor is, amikor "életem nagy szerelme" belépegetett a társkeresőre.. Egyszer vettem a bátorságot és beléptem. Találkozókat szervezgetett. Egyértelműen utalt néhány levélben arra is, hogy jó volt az utolsó találka...

Most adtam még 1 esélyt ennek a társkeresős oldalaknak, mert nagyon otthonülő vagyok, és így ismerkedni nem nagyon lehet. Ha nem jött volna össze, elmegyek valamerre...

2012. jan. 1. 15:49
 18/19 anonim válasza:

Egy biztos ha elvarasod van ot illetoen akkor magaddal szemben is ugy tegyel, ne csak neked lehessen es neki nem ugy hogy ezt a dolgot ne is firtasd mert lenyegtelen, lehet 100 odalon is.

Masodik teny hogy 1 esteleg 2 hete ismered es maris mindent adjon fel erted (iratkozzon ki az oldalokrol)? te nem vagy a tulajdona igy hat o se a te tulajdonod igy kolcsonos bizalom ha van az jo ha nincs te is nezelodj elvegre nem vagy a felesege barmilyen szepet is mondott neked, annyi onbizalmad legyen hogy ha o neki bejohet mas is, hat szerintem te neked is megvan minden eselyed meghacsak flortolsz is massal, attol meg nem egyenlo allasponton vagytok mindketten, hisz fiatalok vagytok es nem hazasok. Fel a fejjel es bizz magadban !

2012. jan. 3. 14:16
 19/19 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle, hogy be szokott-e lépni még az oldalakra. Azt mondta, hogy felesleges, hiszen itt vagyok neki én.. Remélem tényleg így is lesz.
2012. jan. 3. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!